Ivica Dragutinović: Podrška hrabrog oca

Ivica Dragutinović: Podrška hrabrog oca

Autor: | 16/01/2012

0

Poznati fudbaler Ivica Dragutinović i njegova nevenčana supruga Selin nedavno su po treći put postali roditelji devojčice kojoj su dali ime Viktorija. Srećni par odlučio je da se njihova treća kćerka rodi u Sevilji, gde nekoliko godina žive, a kako je sve proteklo u najboljem redu već posle dva dana, majka i beba su mogle da dođu kući.
- Moja supruga se porodila u bolnici koja je svega nekoliko kilometara udaljena od naše kuće, na istom mestu gde je rođena i naša starija kćerka Sara. Pošto Selin ima lekara kod koga odlazi redovno već pet godina, on ju je i ovog puta porodio i sve je proteklo rutinski - počinje priču za magazin "Hello!" uspešni sportista.
- I ovog puta sam prisustvovao porođaju i sve vreme sam bio uz suprugu, a pošto sam bio prisutan i prilikomdolaska na svet starijih kćerki, nisam imao tremu niti sam osećao preveliko uzbuđenje, već sam samo bio presrećan što dobijamo još jednog anđela.
Proslavljeni sportista tvrdi da su njegove starije kćerke, sedmogodišnja Elena i četvorogodišnja Sara srećne zbog rođenja sestre i ne odvajaju se od nje.
- Pošto su samo dva dana posle porođaja Selin i Viktorija napustile bolnicu i došle kući, naša porodica je sada na okupu. Elena i Sara sve vreme provode sa malom sestrom, a pošto su pre podne u školici, čim se vrate ne odvajaju se od bebe sve dok ona ne pođe na spavanje. Imamo sreću da je Viktorija vrlo mirna devojčica, retko plače, samo kada ima probleme sa stomakom - kaže Ivica koji će Novu godinu provesti sa suprugom u Beogradu.
- Ako sve bude išlo po planu, supruga i ja ćemo doći na jedan dan u Srbiju i tu ćemo proslaviti dolazak nove godine, ali ćemo se već sutradan vratiti kući. Deca će ostati sa dadiljom koja godinama radi kod nas i sa kojom provode vreme kada Selin i ja imamo obaveze. Inače, moje starije kćerke su već sredinom decembra napravile spisak poklona koje žele da dobiju za Novu godinu i to su uglavnom lutke koje kao i sve devojčice obožavaju. Mi smo već jedan deo darova za njih kupili, a narednih dana ćemo se potruditi da im obezbedimo sve igračke sa njihovih spiskova - zaključuje Dragutinović.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin