Ivica Dragutinović: Uskoro otac po treći put

Ivica Dragutinović: Uskoro otac po treći put

Autor: | 03/09/2011

0

Naš proslavljeni fudbaler Ivica Dragutinović uskoro će postati otac po treći put zbog čega su on i njegova supruga Selin neizmerno srećni. Skladan bračni par saznao je ovu srećnu vest pre nešto više od jednog meseca, a ovoj lepoj novosti za njihovu porodicu veoma su se obradovale i njihove starije kćerke, sedmogodišnja Elena i troipogodišnja Sara. Pošto još ne znaju pol bebe, Ivica i njegova lepša polovina još nisu počeli da smišljaju ime za bebu, a uspešni fudbaler tvrdi da mu nije bitno da li će dobiti sina ili kćerku.
- Ovo je izuzetno lepa vest za našu porodicu, a supruga i ja smo saznali da ćemo ponovo postati roditelji pre mesec i po dana. Još jedno dete će dati novu dimenziju našem životu zbog čega smo svi presrećni - počinje svoju priču Dragutinović.
- Još ne znamo kog pola će biti beba, ali podjednako ćemo se obradovati i sinu i kćerki. I pored toga što već imam dve devojčice, ne spadam u muškarce koji imaju želju da dobiju sina, svejedno mi je. Kad ste roditelj, najvažnije vam je da dete bude živo i zdravo, a sve ostalo je sporedno i nebitno - iskren je tridesetpetogodišnji sportista koji će krajem godine ponovo postati otac.
Doskorašnji fudbaler španske „Sevilje“ objašnjava da se njegove starije kćerke raduju što će se u njihov dom uskoro „useliti“ još jedan član porodice.
- One su srećne jer vide da se nešto lepo dešava, ali su još male da bi u potpunosti razumele čitavu situaciju. Starija Elena ima sedam godina dok mlađa uskoro puni četiri. Međutim, obe se zajedno sa nama raduju prinovi - kaže uspešni fudbaler koji tvrdi da je oduvek znao da će imati veliku porodicu.
- Ne postoji ništa lepše u životu nego da imate mnogo dece i veliku porodicu. Smatram da bi svi trebalo tako da razmišljaju i da je na neki način dužnost svakog od nas da produžavamo vrstu. Ja sam vaspitavan na taj način i svi u mojoj porodici tako razmišljaju. Za mene je zadovoljstvo da imam decu koju ću izvesti na pravi put tako da kasnije mogu da doprinesu razvoju naše zemlje.
Za ovog poznatog fudbalera ova godina će biti prelomna i po tome što je posle šest godina odlučio da napusti Fudbalski klub „Sevilja“ iz Španije i da karijeru nastavi u nekom drugom timu. Inače, Dragutinović se gotovo dve decenije profesionalno bavi sportom, najpre je igrao u domaćim klubovima „Polimlje“ i „Borac“ iz Čačka, a potom je u Belgiji proveo devet godina gde je branio boje „Genta“ i „Standard lige“.
- Još nisam odlučio za koji tim ću igrati naredne sezone. Imam mnogo ponuda koje su uglavnom dobre, pregovaram sa nekim klubovima, a do kraja meseca ću sigurno doneti odluku i preći u novi tim - zaključuje atraktivni fudbaler.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti