Najlepša venčanja slavnih na plaži

Najlepša venčanja slavnih na plaži

Autor: | 11/02/2012

0

Idealno mesto za izgovaranje sudbonosnog „da“ za mnoge slavne ličnosti bile su plaže egzotičnih destinacija širom sveta. Megan Foks, Džejk Gilenhal i Brajan Feri samo su neke od holivudskih zvezda koje su odlučile da najsvečaniji trenutak u životu provedu pod vedrim nebom i bosi u pesku stanu pred matičara. Među prvim glumicama koje su se odvažile na ovakav korak bila je Pamela Anderson. U skladu sa svojom tadašnjom ulogom u megapopularnoj seriji „Čuvari plaže“, atraktivna plavuša se sa suprugom, muzičarem Tomijem Lijem venčala na plaži u Malibuu. Budući da su se u to vreme poznavali tek devedeset šest sati, nisu imali mnogo vremena za organizovanje slavlja, tako da je glumica obukla beli bikini koji je isticao njenu savršenu figuru, dok je mladoženja imao drap šorts. Venčao ih je matičar u belom odelu, a nekoliko gostiju bilo je ležerno odeveno. I pored toga što je na prečac odlučio da stane na „ludi kamen“, ovaj par je ostao zajedno sedamnaest godina, i dobio dva sina - Brendona i Dilana. Međutim, njihov brak bio je prepun trzavica i problema. Pamela je dva puta podnosila zahtev za razvod i povlačila ga i 2002. godine su se konačno razišli.
I pevač Brajan Feri venčao se sa svojom partnerkom Amandom Šepard na plaži, na ostrvu Turks, koje se nalazi na Karibima. Oni su imali nešto klasičniju ceremoniju, na kojoj je mladoženja nosio svečano teget odelo, dok je nevesta blistala u skupocenoj „Lavin“ venčanici. Sve popularnija glumica i jedna od najlepših žena Holivuda Megan Foks i njen partner, reditelj Brajan Ostin Grin dugogodišnju vezu krunisali su brakom koji su sklopili na Havajima. Poznati po tome da ne vole velike skupove, njih dvoje su pored matičara i fotografa, bili jedini na plaži na kojoj su sklopili brak. Prelepa brineta bila je bosa u „Armanijevoj“ venčanici, dok je njen suprug nosio odelo sa potpisom istog kreatora.Pošto nije imala kome, mlada je bidermajer bacila u okean.
Prvo od četiri venčanja Maraja Keri i Nik Kenon obavili su na Bahamima. Tamo je slavna pevačica snimala spot. Iako su ranije planirali da se tada venčaju, nikoga nisu obavestili, tako da je i za saradnike koji su tada radili na njenom spotu to bilo iznenađenje. Svadbi je prisustvovalo svega dvanaest gostiju, Marajinih saradnika, ali zato ovaj par svake godine na godišnjicu sklapanja braka pravi veliko slavlje i obnavlja zavete.
Poznata kanadska pevačica Šanija Tvejn i švajcarski biznismen Frederik Trebold izgovorili su bračne zavete na plaži u Porto Riku. U društvu svega četrdesetak gostiju, mladenci su do matičara stigli slušajući numeru „All You Need Is Love“, a iza njih su hodali Šanijin sin iz prvog braka, kao i kćerka uspešnog biznismena koju je dobio sa prethodnom suprugom. Zanimljivo je da je nekoliko godina pre toga Šanijin prvi suprug prevario pevačicu sa njenom najboljom prijateljicom koja je tada bila u braku sa Frederikom. Pošto se zbog prevare razvela od bivšeg supruga, posle nekoliko meseci zbližila se sa sadašnjim mužem i njihova romasa je posle tri godine  zabavljanja krunisana brakom.
Donald Junior Tramp, sin bogataša Donalda Trampa, sa manekenkom Vanesom Hejdon takođe se oženio na plaži Palm na Floridi. Ovom glamuroznom venčanju prisustvovali su svi članovi ove bogate porodice, a mladenci su organizovali tradicionalnu katoličku ceremoniju.
Par koji je trenutno u žiži javnosti zbog razvoda, Hajdi Klum i Sil, takođe je sudbonosno „da“ izgovorio pored mora u Meksiku. Među parove koji su se venčali na egzotičan način ubrajaju se i Ben Aflek i Dženifer Garner, Pink i Keri Har, Din Makdermont i Tori Speling i mnogi drugi.
Iako mnogi od ovih brakova nisu slavno završili, venčanje na plaži je sigurno jedno od najlepših iskustava kako za mladence tako i za njihove goste, koji u jednistvenom ambijentu imaju priliku da uživaju u romantičnim trenucima.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin