Leontina i Filip Pat: Kraj velike ljubavi

Leontina i Filip Pat: Kraj velike ljubavi

Autor: | 27/02/2012

0

Kako je pritisak medija u poslednjih nekoliko nedelja bivao sve jači, a spekulacije o razvodu bračnog para Filipa i Leontine Pat sve učestalije, violinista i pevač benda „Ekstra orkestra“ oglasio se tim povodom prošle nedelje. Iako je najpre poricao da se razvodi od popularne kantautorke, duhoviti pevač je prošle nedelje poslao saopštenje redakcijama beogradskih magazina i časopisa koji se bave životom slavnih ličnosti. U saopštenju je potvrdio da se posle tri godine braka razvodi od „čelične ledi“ srpske muzičke scene, kako mnogi opisuju popularnu pevačicu, osinivača i dirigenta dečjeg hora „Čarolija“.
- Od trenutka kad je informacija u vezi sa Leontininim i mojim brakom dospela u javnost plasirale su se svakakve priče, uglavnom nagađanja i dezinformacije.U početku nisam hteo da reagujem jer sam želeo da zaštitim  porodicu, ali zbog stalnih telefonskih poziva mnogih redakcija, čekanja ispred stana mojih roditelja i po tržnim centrima, kao i zbog praćenja, molim vas da ispoštujete sledeće: S obzirom na to da Leontina i ja više nismo zajedno, od ovog trenutka neću davati nikakve izjave, niti odgovarati na pitanja u vezi s tim. Takođe, uvek ću se truditi da budem u dobrim odnosima sa njom, jer je ona pre svega majka našeg deteta.
Pevačicino okruženje kaže da je Leontina posvećena kćerki Luciji, druženju sa prijateljicama i radu sa dečijim horom „Čarolija“, koji je sve angažovaniji. Njene prijateljice kažu da ona ne priča previše o situaciji u kojoj se nalazi, pa se pretpostavlja da se šarmantna talentovana dama povukla u sebe. Sve češće vreme provodi sa drugaricom, pevačicom Ivanom Peters, koja je pre izvesnog vremena prošla kroz razvod.
Za razliku od Filipa Pata, koji boravi u stanu svojih roditelja na Novom Beogradu, ona nije želela da daje bilo kakve informacije o životnoj situaciji kroz koju prolazi. Na pitanje da li bi htela da ovim povodom da izjavu  za magazin „Hello!“, poznata plavuša je SMS porukom kratko poručila: „Ne, hvala“.
Upitana da li će poput njenog supruga Filipa Pata novinskim redakcijama u Srbiji poslati saopštenje, Leontina je u poruci odrečno odgovorila.
Poznata po tome što je uvek ostajala dosledna svojim čvrstim stavovima, šarmantna pevačica je i ovog puta bila „nesalomiva“ u odluci da ne komentariše situaciju u kojoj se nalazi. Na pitanje da li će se trenutna dešavanja u njenom privatnom životu odraziti na njen posao i da li će zbog toga manje raditi, pevačica je napisala da nema komentar.
Nesumnjivo je da će javnosti biti uskraćene informacije u vezi sa događajima koji su uticali na razlaz ovog poznatog bračnog para jer oni neće u medijima govoriti o svom razvodu. Budući da im je oboma kćerka Lucija na prvom mestu, ovaj par će sigurno ostati u korektnim odnosima.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti