Adel: Konačno sam srećna i zadovoljna

Adel: Konačno sam srećna i zadovoljna

Autor: | 01/03/2012

0

Ovogodišnja dodela „Gremi“ nagrada protekla je u znaku britanske pevačice Adel Lori Blu Adkins, dvadesettrogodišnjakinje koja je za nešto više od godinu dana uspela da očara čitav svet odličnim vokalnim sposobnostima i talentom za pisanje i komponovanje pesama. Njen prvi solo album „21“ bio je petnaest nedelja na prvom mestu po slušanosti u Evropi i Americi, a na protekloj dodeli „Gremija“ dobila je čak šest priznanja, među kojima su i za album i hit godine. Njen nastup na toj manifestaciji bio je ujedno i prvo javno pojavljivanje posle operacije glasnih žica koju je imala u novembru prošle godine, a ovog puta ju je prvi put iz publike bodrio emotivni partner Sajmon Konecki sa kojim se zabavlja četiri meseca.
- Ovo je bila neka vrsta mog povratka. Bilo je mnogo onih koji su mislili da više nikada neću pevati, a večeras sam im pokazala da nikako nisu u pravu - rekla je mlada zvezda neposredno pošto je oduševila publiku izvođenjem hita „Rolling in the deep“.
- Najveća podrška tokom postoperativnog perioda mi je bio moj dečko Sajmon koji je sve vreme bio uz mene. Da nije bilo njega, verovatno bih se mnogo duže oporavljala. On je divan partner koji me čuva i mazi. Veoma je ponosan na mene i pored toga što ga muzika ne interesuje preterano, tako da mi se ne meša u posao - objasnila je poznata Britanka koja se osvrnula i na spekulacije da je njen emotivni partner, koji radi kao izvršni direktor humanitarne organizacije, „Drop4drop“ zapravo oženjen, o čemu se prethodnih meseci najviše pisalo.
- To nije istina. Sajmon je već četiri godina razveden i ovo je prvi i poslednji put da komentarišem njegov bračni status - bila je izričita.
Ova muzička zvezda, i pored velike slave koju je postigla u prethodnih godinu dana, tvrdi da joj popularnost nije donela sreću jer je doskoro bila emotivno prazna.
- Pre nego što sam upoznala sadašnjeg partnera osećala sam se usamljenijom nego bilo kada. Dugo nisam imala vezu, a prethodni dečko me je mnogo povredio - iskrena je Adel, koja je svoj album prvenac i najnežnije stihove i kompozicije snimila posle raskida sa prethodnim momkom, čiji identitet nikada nije želela da otkrije.
- Posle našeg raskida bila sam u teškoj depresiji, pa sam zapisivala na papir sva osećanja. Od toga su kasnije nastale moje pesme. Kada sam postala slavna, on me je uporno zvao i tražio deo novca jer je smatrao da na to ima pravo pošto je bio inspiracija za moju muziku. Dugo sam ga mrzela, a sada sam mu zapravo zahvalna, jer, da me nije toliko povredio, ne bih ovako brzo odrasla - kaže harizmatična zvezda koja će uskoro početi da priprema novi album.
- Trenutno sam vrlo srećna i konačno osećam potrebu da pevam vesele pesme. Moj novi dečko je najzaslužniji za to - zaključila je Adel.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti