Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža proslavili prvu godišnjicu braka

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža proslavili prvu godišnjicu braka

Autor: | 08/05/2012

0

Venčanje princa Vilijama i njegove izabranice Kejt Midlton s velikom pažnjom i ushićenjem pratio je čitav svet. Baš zbog toga Vilijam i Kejt, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, prvu godišnjicu braka želeli su da provedu izvan svetlosti reflektora i javnosti.
Veče uoči godišnjice bračni par bio je na slavlju kod prijatelja, da bi se sutradan osamili u njihovoj kući na farmi u Anglsiju, u Velsu.
Portparol slavnih supružnika otkrio je javnosti da je bračni par protekli „vikend godišnjice“ proveo sa prijateljima koji su organizovali zabavu. Svetska javnost se danima pre i posle vikenda pitala o kojim prijateljima bračnog para je reč, budući da im Kejt i Vilijam poklanjaju pažnju na ovaj za njihov vrlo važan dan.

Dan kada su jedno drugome izgovorili sudbonosno „da“, 29. april, proveli su u miru i privatnosti u njihovoj prelepoj kući, gde im je društvo pravilo samo lično osoblje. Nije poznato kakve su poklone razmenili na godišnjicu, ali se zna da su uživali u romantičnoj večeri.
Samo tri dana pre godišnjice od njihovog „istorijskog“ venčanja, oboje su blistali od sreće kada su prisustvovali sastanku sa ekspedicijom sa Južnog pola i prijemu koji je održan  u „Goldsmit holu" u Londonu.
Kejt je fotografisana kako u naručju drži bebu i blaženo se smeši, te je deo javnosti opet poveo temu o tome kada će se bračni par ostvariti u ulozi roditelja.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još