Dejan Matić: Najlepši rođendanski poklon

Dejan Matić: Najlepši rođendanski poklon

Autor: | 19/05/2012

0

Folk pevač Dejan Matić nije mogao da dobije bolji poklon za trideset četvrti rođendan od vesti da će prvi put postati otac. Njegova izabranica Jelena Ristić u drugom je mesecu trudnoće, a prinova se očekuje početkom decembra. Iako su od početka romanse, koju su započeli u januaru, posle višegodišnjeg prijateljstva planirali potomstvo, saznanje da će mu život uskoro biti obogaćen detetom u prvi mah je iznenadilo jednog od najtraženijeg pevača među pevačima narodne muzike.
- Jelena i ja smo godinama bili prijatelji tako da smo se odlično poznavali pre nego što smo započeli vezu. Naša ljubav se dogodila spontano, a sve što mi se na taj način zbivalo u životu bilo je lepo. Nas dvoje smo planirali bebu, tako da se Jelenina trudnoća nije slučajno dogodila. Od početka smo znali šta hoćemo, a s obzirom na to da smo se tokom dugogodišnjeg prijateljstva odlično upoznali, dileme nismo imali. Drago mi je što Jelena dobro zna kakav je moj posao i šta sve ide uz njega, a posebno sam srećan što u svemu tome može da me isprati.
Da će postati otac, pevač koga je u estradnu orbitu digla pesma „Niko i neko“ saznao je pre desetak dana kada se vratio sa nastupa iz Hamburga. Predosetio je da će ga voljena žena nečim iznenaditi, što se i dogodilo.
- Tog dana sam se vraćao iz Nemačke. Bio sam u automobilu sa momcima iz benda i na pola puta do Beograda rekao sam im da imam neverovatan osećaj da će mi Jelena, čim dođem kući, saopštiti neke lepe vesti. Kada mi je rekla da ćemo postati roditelji, mojoj sreći nije bilo kraja, ali, i pored toga što sam na to bio pripremljen, u prvom trenutka sam bio „pogubljen“. Brzo sam se „osvestio“ - kaže Dejan i ističe da se već navikao na to da živi sa trudnicom, ali da ona još nema posebne prohteve.
- Trudim se da ispratim njeno stanje i dobro mi ide. Šta god da bude, može da računa na mene. O polu bebe ne razmišljam, svejedno mi je da li će biti dečak ili devojčica. Nisam od onih muškaraca koji govore „neka bude živo i zdravo i ide u vojsku“. Svestan sam toga da su kćerke privrženije očevima, a imam osećaj da će mi se roditi sin. I članovi moje porodice su veoma srećni. Ne mogu da kažem da su preterano navaljivali na to da osnujem porodicu, ali su znali da me pitaju kada planiram to da učinim. Čekao sam da pronađem ženu sa kojom ću poželeti da imam dete. Mislim da je ovo pravi trenutak.
Dejan i Jelena će se zavetovati na večnu ljubav, ali još nisu odredili datum venčanja.
- Sigurno je da ćemo se venčati pre detetovog rođenja, ali još ne znam kada će se to desiti. Crkvenog venčanja će biti i još se dvoumim da li da priredim intimnu svadbu ili veliko veselje sa brojnim zvanicama - kaže Dejan koji je na nedavno održanom „Grand festivalu“ sa pesmom „Ne zameri“osvojio drugo mesto i nagradu za scenski nastup, a kući se vratio sa iznosom od petnaest hiljada evra.
- Znao sam da imam dobru pesmu i zadovoljan sam plasmanom. Nisam razočaran što nisam pobedio. Posle polufinalne večeri pozvao me je jedan prijatelj i pitao koja su mi očekivanja, a ja sam mu rekao da imam osećaj da ću osvojiti neko od prva tri mesta i da ću dobiti nagradu za scenski nastup, što se obistinilo. Nagradu ću podeliti sa saradnicima, a svoj deo ću uložiti u novi album koji polako privodim kraju, a trebalo bi da se nađe u prodaji na jesen. Oduševilo me je i ponašanje kolega koji su mi čestitali, a svaki put kada bi mi žiri dodelio dvanaest poena, aplaudirali su kao da su ih oni dobili - zadovoljno kaže na kraju Dejan Matić.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još