Sandra Meljničenko: Kćerka kao kruna ljubavi

Sandra Meljničenko: Kćerka kao kruna ljubavi

Autor: | 12/06/2012

0

Nekadašnja manekenka i članica pop grupe „Models“ Aleksandra Meljničenko nikada nije bila srećnija. Uz voljenog supruga, ruskog milijardera Andreja Meljničenka, uživa u prvim danima roditeljstva. Osmeh joj ne silazi sa lica otkako je postala majka devojčice za koju Sandrini prijatelji kažu da je prelepa. Atraktivna Beograđanka je bebu donela na svet 29. maja prirodnim putem u bolnici "Lenval" u Nici, koja je javnosti poznata po tome što se u njoj porodila i holivudska zvezda Anđelina Džoli, kada je dobila blizance.
Uz Aleksandru, koja će u septembru proslaviti sedmu godišnjicu harmoničnog braka sa Andrejom Meljničenkom, sve vreme protekle nedelje bila je majka Vanja Nikolić. Ona je nekoliko dana pre termina za porođaj doputovala iz Beograda da bi pomogla kćerki. Samo pet dana pre porođajnog termina, vitka tridesetpetogodišnjakinja koju krase besprekorni maniri i urođena elegancija, prisustvovala je najboljem i najglamuroznijem dešavanju na „Filmskom festivalu“ u Kanu“Amfar“ večeri i afterpartiju, gde su se prikupljala novčana sredstva u korist borbe protiv side. Atraktivna trudnica je sa suprugom Andrejom prisustvovala humanitarnoj gala večeri za borbu protiv side, održanoj u „Eden Roc“ hotelu u mestu Du Kap, između Kana i Antiba, četiri dana pre nego što će se poroditi. U prijatnom razgovoru i odličnom raspoloženju ona je provela vreme sa mnogim svetskim zvezdama, ali i sunarodnicima iz Srbije koji su prisustvovali večeri, dobrotvornoj aukciji koja je tom prilikom usledila, kao i afterpartiju. Na večeri su se sa Aleksandrom i njenim suprugom u društvu našli supruga Roberta Kavalija, Eva Kavali koja je pre nekoliko nedelja organizovala „bejbi-šauer“ žurku za Aleksandru, top-modeli Karolina Kurkova i Irina Šaik koja je poznata kao verenica fudbalera Kristijana Ronalda. Amerikanka Paris Hilton, naslednica lanca hotela i parti devojka, nekoliko puta je viđena sa njima u razgovoru. Od Aleksandrinih prijatelja iz Beograda sa bračnim parom u društvu viđen je istoričar umetnosti Vidoje Ristović, emotivni partner glumice Katarine Radivojević.
Iako je posle gala večere aktivna Aleksandra bila i na afterpartiju, nije igrala uz haus hitove, budući da su joj samo nekoliko dana posle zabave doktori odredili termin za porođaj u jednoj od poznatijih bolnica u južnoj Francuskoj. Na dan kada je određen termin za porođaj, 29.maja, ona je u pratnji svojih najbližih za dvadeset minuta automobilom stigla iz porodične kuće do Nice, gde je smeštena poznata bolnica.
Budući da Aleksandra ne voli da govori za medije, kao ni njena majka Vanja, magazin „Hello!“ je rođenje devojčice nekadašnje manekenke čestitao  rođenom bratu lepe Srpkinje Milanu Nikoliću. Aleksandrin mlađi brat, koji živi i radi u Beogradu, ljubazno je primio čestitke, iskreno se zahvalivši.
- Sve što je objavljeno u domaćim medijima u vezi sa porođajem moje sestre bilo je tačno. Ona i beba su dobro, sve je proteklo u najboljem redu. Ime devojčice koje su ona i Andrej smišljali trebalo bi da bude  istovremeno i rusko i srpsko. Po francuskom zakonu, dete mora da dobije ime posle četiri dana od dolaska na svet, pa je ime njihove naslednice smišljano punom parom. Andrej je 1.juna morao da ode u opštinu i da prijavi ime vlastima. Moja majka najviše se bavi medijima koji se interesuju za moju sestru i njen život. Ja ne mogu da dajem neke značajnije informacije javnosti o mojoj sestri - ljubazno kaže Milan, koji u braku sa Anom ima dvogodišnju kćerku Aniku. On će se uskoro pridružiti majci Vanji, otići će na Antibe, gde Meljničenkovi imaju velelepnu vilu.
- Moja mama je sve vreme uz Sandru, a ja se radujem skorašnjem odlasku u Francusku, kada ću videti sestrinu bebu. Mojoj kćerki Aniki je početkom nedelje rođendan, a potom moram da završim neke poslove, pa ću posle toga otputovati kod njih. Ne znam kada će moja supruga moći da nam se pridruži, jer ima poslovne obaveze, ali će sigurno i ona otići da vidi Sandrinu kćerku, kao i naša kćerka Anika. Svi se neizmerno tome radujemo - kaže Milan, koga krase ljubaznost, lepi maniri i besprekorno vaspitanje. Kaže da porodica izbegava da daje izjave za naše medije, jer je ranije objavljeno mnogo netačnih informacija o bračnom paru Meljničenko.
- Bilo je mnogo neistina koje su zasmetale Sandri, poput priče o potpisivanju predbračnog ugovora, zbog čega je odlučila da više ne daje izjave i da se distancira od medija - kaže tridesetogodišnji Beograđanin, čija se supruga Ana pre dve godine porodila u istoj bolnici u kojoj je kćerku na svet donela i njegova sestra Aleksandra. Prijatelji supruge ruskog milijardera kažu da je Aleksandrin ginekolog, koji je pre dve godine porodio njenu snahu, poznati doktor Majkl Susman, isti onaj koji je pre četiri godine porodio i holivudsku glumicu Anđelinu Džoli, kada je dobila blizance. Članovi porodice lepe Srpkinje, koja je pasionirani ljubitelj umetnosti i kreacija visoke mode, sigurni su da bračni par Meljničenko neće objavljivati fotografije njihove kćerke u javnosti. Krajem prošle nedelje Aleksandra se sa bebom vratila iz bolnice u Nici u rezidenciju smeštenu u Antibu. U prostranoj vili slavni par je pre kćerkinog rođenja sa mnogo ljubavi potpuno opremio bebinu sobu.
Javnost je, inače, fasciniralo to što se poznata Beograđanka malo ugojila u trudnoći, čak se i njen trudnički stomak samo blago nazirao prilikom njenog poslednjeg javnog izlaska, na partiju „Amfar“. Pre toga, kada je u devetom mesecu trudnoće u Monte Karlu prisustvovala teniskom meču na kome je igrao Novak Đoković, mnogi su sa čuđenjem gledali u VIP ložu u kojoj je sedela sa suprugom. Prisutni su komentarisali da  ona ima veoma mali trudnički stomak i da se uopšte nije ugojila.
Otkako je zatrudnela, Aleksandrin suprug Andrej bio je brižan i vrlo nežan prema njoj, ugađajući joj u svemu, a njeni prijatlji ističu da nije bila zahtevna trudnica.
Andrej i Aleksandra venčali su se početkom septembra 2005. godine na Azurnoj obali, a upoznali su se dve godina ranije, dok je kao manekenka modne agencije „Traffic“ radila u Barseloni. Upoznali su ih zajednički prijatelji i ubrzo su se zaljubili jedno u drugo. Njihovo spektakularno venčanje na Azurnoj obali u Srbiji se godinama prepričavalo. Retko su zajedno dolazili u Beograd, češće je Aleksandra samaposećivala majku i brata. Kada su zajedno bili u srpskoj prestonici, posetili su jedan restoran na Dunavu kojim se Andrej oduševio. Bend koji je te večeri u restoranu svirao njemu u čast izvodio je ruske ciganske pesme skoro cele noći. Andreja je opčinila njegova supruga, kao i njen rodni grad koji nije imao prilike da češće posećuje zbog previše obaveza.
Njihovi prijatelji kažu da je ovaj zaljubljeni par veoma privržen jedno drugome i da ima harmoničan i nežan odnos. Otkako su dobili prinovu njihova ljubav je jača, a oni ne skrivaju sreću što su se ostvarili u ulozi roditelja. Aleksandrini prijatelji ističu da bračnom paru pol bebe nije bio važan, već jedino da sve prođe kako treba.
Sandra i Andrej  Meljničenko proživljavaju najsrećnije dane otkako su se ostvarili u najvažnijoj životnoj ulozi i sa velikim zadovoljstvom sreću dele sa članovima porodice i sa bliskim prijateljima.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti