Biljana Obradović: Glamur, seksepil i otmenost

Biljana Obradović: Glamur, seksepil i otmenost

Autor: | 27/06/2012

0

Poznata modna kreatorka Suzana Perić, koja je prvu samostalnu reviju  pod nazivom „Summer Dreams“ imala 18. juna u centru „BMW“, organizovala je slikanje svoje nove kolekcije u kafiću i vili Milana Popovića, emotivnog partnera pevačice Severine Vučković. Lica koja „krase“ njenu kampanju za liniju kupaćih kostima su popularna televizijska voditeljka Biljana Obradović i Marko Saranovac, veoma traženi model agencije „Forma Viva“.
Suzana Perić za magazin „Hello!“ zadovoljno sumira utiske sa fotografisanja:
- Biljana Obradović je novo lice moje kampanje u koju se sjajno uklopila. Kolekciju sačinjavaju duge i haljine ostalih dužina, tunike, lepršave suknje i pantalone. Prvi put sam kreirala kupaće kostime, parea za plažu, kaftane, šortseve, tunike i ogrtače za leto. U izradi sam koristila najkvalitetnije materijale vedrih boja. Zastupljena je boja vanile, korala, pudera, limete, nane, nara, lavande i tirkiz. Modeli su posvećeni ženi koja je istovremeno jaka i nežna, ostvarena i jedinstvena. Modeli iz ove kolekcije su lepršavi,   prozračni, izrađeni od svile, satena, muslina i lana.
Zgodna dama poznata po svojoj energiji kaže da se na „plažni program“ u okviru nove kolekcije odlučila najviše zbog butika koji ima u Bečićima.
- Tehnički još ću poraditi na programu za plažu, a planiram da ga dopunim izradom tašni i peškira. Predstoji nam drugi deo slikanja koji ćemo imati u Crnoj Gori, gde ću reviju održati 18. jula. Organizaciju beogradske revije, koja je moja prva samostalna revija, radila je Tamara Paunović.
Fotografisanje kataloga za novu kolekciju urađeno je u beogradskom kafiću „Moda“, kao i u vili „Breg“ u Vršcu, koji su vlasništvo Milana Popovića, partnera hrvatske pevačice Severine. „Spski kralj bakra“ ekipu je lično dočekao u svojoj vili i ljubazno ih ugostio.
- Mnogo poštujem Severinu, koja je moja vršnjakinja. Već smo sarađivale i prijateljice smo. Objekti koji su vlasništvo njenog partnera Milana savršeno su odgovarali za fotografisanje moje nove kolekcije. Vila „Breg“ nedavno je renovirana, izgleda fantastično, a kafić „Moda“ bio je pogodan da prikažemo deo kolekcije namenjen gradskoj urbanoj dami - kaže Suzana, a na njene reči nadovezuje se autorka emisije „Biljana za vas“, poznata po ženstvenosti.
- Uživala sam radeći fotografije koje prate novu Suzaninu kolekciju. Menjali smo nekoliko lokacija u toku dana, od kojih je poslednja bila vila „Breg“ u Vršcu. Toga dana je bila izuzetna vrućina, što nam je otežavalo posao. Prvi deo snimali smo u beogradskom kafeu „Moda“, tačnije nasred ulice. Time je fotograf želeo da napravi kontrast između romantičnog modela i brzine savremenog života koji vodimo. U jednom trenutku sam se po najvećoj vrućini slikala bosa na asfaltu, i nije mi baš bilo prijatno po tabanima, budući da je bilo preko trideset pet stepeni. Ipak, kad god bih pogledala svaku novu fotografiju, to mi je davalo polet i energiju. Kolekcija mi se veoma svidela i potpuno se uklapa uz moju ličnost. Noviteti u njenom radu su kupaći kostimi koje je uradila, koje smo slikali na jahti na reci Savi - kaže Biljana, koja je hrabro pozirala ispred objektiva odevena samo u kupaći kostim, iako to ranije nije činila.
- Imam potpuno poverenje u to što Suzana radi, tako da se ni u jednom trenutku nisam dvoumila da li da se slikam u kupaćem kostimu. Fotografije su vrlo šik, imaju toplinu i odgovaraju mom senzibilitetu - kaže poznata plavuša koja ističe da je atmosfera tokom fotografisanja bila vesela i opuštena. Na kraju su se svi članovi ekipe častili ukusnim obrokom, kako bi proslavili uspešno urađen posao.
- Na kraju smo svi otišli u „Etnokuću“ u Vršcu i počastili smo se gurmanskim specijalitetima, posle kojih smo se zasladili tradicionalnomštrudlom sa makom - na kraju zadovoljno kaže Biljana koja je dizajnerku zamolila da većinu letnjih modela uradi za nju, kako bi ih ponela na letnji odmor:
- Poneću ih u Kan gde ću provesti veći deo letnjeg odmora. Jer upravo su Suzanini modeli ono što karakteriše Azurnu obalu - glamur, seksepil i otmenost.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin