Tamara Dragičević i Petar Benčina: Prvo zajedničko letovanje

Tamara Dragičević i Petar Benčina: Prvo zajedničko letovanje

Autor: | 05/09/2012

0

Posle velikih poslovnih uspeha u ovoj godini, glumica Tamara Dragičević bila je na letovanju sa emotivnim partnerom i kolegom Petrom Benčinom, a zaljubljeni par je na odmoru proveo čak jedan mesec. Poznati umetnici odlučili su da obiđu mnoga zanimljiva mesta u Sloveniji, Hrvatskoj i Italiji, a osim što su uživali u kupanju na moru i jezeru obilazili su i mnoge istorijske znamenitosti. Ovo je bilo prvo zajedničko letovanje poznatog para koji je otpočeo vezu pre nešto manje od godinu dana, o čemu su prvi put pričali za magazin „Hello!“.
- Odlučili smo da naša prva destinacija bude Ljubljana. Uživali smo u prestonici Slovenije koju smo obilazili vozeći bicikle, ali smo svakodnevno išli i u duge šetnje koje su nam mnogo prijale - počinje priču Tamara.
- Pošto se Ljubljana nalazi u blizini mnogih zanimljivih italijanskih gradova i tu prednost smo iskoristili i obišli deo te predivne zemlje. Bili smo u Veneciji i Trstu, a posetili smo i prelep austrijski grad Grac koji je takođe na nas ostavio snažan utisak. Naravno, dok smo boravili u Sloveniji nismo želeli da propustimo odlazak na Bled i Bohinj, ali se meni najviše dopao gradić Škofija Loka koji izgleda potpuno bajkovito i, kada si tamo, osećaš se kao da si u sedamnaestom veku, jer je arhitektura zadržala autentični izgled - otkriva lepa brineta.
Talentovana dvadesettrogodišnjakinja koja je popularnost stekla zahvaljujući ulogama u serijama „Miris kiše na Balkanu“ i „Vojna akademija“, kao i u filmu „Montevideo, Bog te video“, i njen emotivni partner, zvezda predstave „Tajna Grete Garbo“, posle obilaska Slovenije otputovali su u Hrvatsku gde su ih sačekale nove avanture kojima su se unapred radovali.
- Tokom boravka u Hrvatskoj prvo smo bili u Splitu što se pokazalo kao odlična odluka jer smo i tamo obilazili okolna mesta. Iz tog grada smo često odlazili na predivno ostrvo Brač, gde nam se najviše dopala južna obala, tačnije plaža „Zlatni“ u mestu Bol. Ta plaža je poznata po svojoj neobičnoj prirodnoj lepoti, a do nje smo stizali vespom - otkriva Tamara koja je sa partnerom posetila i okolinu Dubrovnika gde se njihovo letovanje i završilo.
- Bili smo smešteni na Pelješcu u Stonu gde smo odlučili da kampujemo. To mi je bio prvi put u životu da kampujem, a iskustvo je prelepo tako da ću sigurno u budućnosti to ponoviti.
Za Dragičevićevu i njenog dečka ovo je bio jedan od najlepših odmora na kome su se odlično proveli i sakupili dovoljno energije za nove poslovne izazove koji će ih sačekati na jesen.
- Ovakvo uzbudljivo i sadržajno letovanje meni i Petru značiće da odmorni sačekamo novu sezonu i nove glumačke izazove. Bio je ovo zaista predivan odmor - zaključuje zvezda serije „Vojna akademija“.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin