Sunčica Travica i Viktor Troicki: Romantika u Njujorku

Sunčica Travica i Viktor Troicki: Romantika u Njujorku

Autor: | 13/09/2012

0

Atraktivni zaljubljeni par, sportista Viktor Troicki i manekenka Sunčica Travica, provodi kvalitetno vreme u Njujorku. U pauzama treninga i mečeva na turniru „US open“, na kome je poznati teniser učestvovao, lepotica iz Rume i popularni Beograđanin uživaju u romantičnim momentima i provodu u „velikoj jabuci“. Iako su se u domaćoj javnosti u poslednje vreme pojavile spekulacije da je poznati par okončao vezu, posle „Olimpijskih igara“ u Londonu, emotivni dvojac je na najbolji način to demantovao. Naime, Sunčica je pružila Viktoru podršku tokom trajanja celog teniskog turnira.
- Znam da je Viktoru najdraže da budem uz njega kada igra važne turnire, pa sam odlučila da budemo skupa tokom njegovog boravka u Njujorku. Na „Olimpijskim igrama“ nisam bila sa njim, pa sada nadoknađujem propušteno - za magazin „Hello!“ kaže fotomodel, šarmantna Sunčica, koja najviše modnih angažmana ima u Evropi.
Simpatični dvadesetšestogodišnjak, koji je prošlog juna bio dvanaesti igrač na svetu, često ističe da mu podrška devojke mnogo znači dok je na terenu.
- Sunčicina podrška i prisustvo na turnirima mi mnogo znače. Važno mi je kada je uz mene neko ko me u potpunosti razume, poznaje i sa kim mogu o svemu da razgovaram. To mi mnogo ulepša boravak na turniru. Sunčica i ja se trudimo da uskladimo obaveze kako bismo što više bili zajedno. Normalno je da to nije uvek moguće, jer i ona ima svoj posao - rekao je Viktor.
Ljubavni par, koji je u vezi od maja 2008, sa prekidima, tokom boravka u Njujorku najviše se viđao u večernjim časovima.
- Od kako smo stigli u Njujork Viktor je bio po ceo dan na napornim treninzima, a potom i na mečevima. Imali smo malo vremena da obiđemo poznata turistička mesta u „velikoj jabuci“, a uveče smo odlazili na večere u naše omiljene restorane. Tokom trajanja velikih turnira teniserima jako malo vremena ostaje za slobodne aktivnosti - kaže Sunčica koja se raduje što će njen emotivni partner posle učešća „Us openu“ otputovati u Beograd. U rodnom gradu, u kome zaljubljeni par zajedno živi, Viktor će vredno trenirati pre nego što otputuje u Aziju, gde ga očekuje učešće u sledećem teniskom turniru.
Inače, uspešni sportista i njegova devojka nedavno su bili na desetodnevnom romantičnom odmoru u tuskom letovalištu Beleku, gde su uživali u popularnom hotelu „Adam i Eva“, prilagođenom za zaljubljene parove.
Popularni dvojac je u dugoj i strasnoj vezi, sa povremenim prekidima, od kojih je najduži trajao nekoliko meseci. Viktor i Sunčica su se pomirili pre godinu dana i od tada se razdvajaju samo kada oboje imaju obaveze.
Njihovi prijatelji kažu da je njihova romansa svakim danom jača i da će par uskoro svoju ljubav ozvaničiti veridbom.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti