Vladimir Mandić: Razbuktale strasti

Vladimir Mandić: Razbuktale strasti

Autor: | 21/09/2012

0

Nekadašnji rukometaš, Vladimir Vlada Mandić, čiji bračni status i dalje nije rešen, te je na papiru i dalje oženjen, više ne krije da je u strasnoj vezi sa glumicom Marijom Petronijević. Poznati par se na početku veze krio od javnosti, što je i razumljivo, budući da je simpatični tridesetdvogodišnjak i dalje zvanično oženjen suprugom Jelenom Višekrunom, sa kojom je na ludi kamen stao 2006, i imaju kćerkicu Sašu. Sada, četiri meseca nakon što je otpočeo vezu sa dvadesetpetogodišnjom junakinjom serije "Selo gori, a baba se češlja", Vladimir razmenjuje nežnost sa atraktivnom partnerkom na javnom mestu, ne strepeći od pogleda znatiželjnika.
Šarmantni Vladimir, vlasnik restorana "Aleksandrija", koji je smešten na Novom Beogradu, za magazin Hello! potvrdio je da je srećan sa atraktivnom umetnicom.
- Sada sam veoma srećan i ispu-njen u emotivnom smislu. Moram da naglasim da sam zadovoljan i na drugim životnim poljima. U po slovnom smislu mi ide odlično, a prijateljstva koja negujem od detinjstva čvršća su nego ikad. Zaista, ovo je za mene lep životni period - poletno kaže sportista koji važi za velikog zavodnika, i koji je poznat po romansama sa popularnim damama. Za medije je svojevremeno rekao da u najveće životne ljubavi ubraja stilistkinju Kristinu Bekvalac.
Sa Marijom, nekadašnjom voditeljkom emisije 48 sati svadba, upoznao se preko zajedničkih prijatelja. Nekoliko puta su izašli u zajedničkom društvu, najčešće u Vladimirovom restoranu. Potom je poznati par izašao nekoliko puta bez prisustva prijatelja koji su ih upoznali. Jedno drugome su se odmah dopali, a potom su među njima proradile emocije, i Vladimir je sa lepom crnkom otpočeo strasnu romansu. Par je nekoliko puta viđen u restoranu "Kaza", blizu Slavije, kako uživa u romantičnim večerama. Tokom letnjih meseci spas od vrućina svakodnevno su tražili na bazenu kluba Kolonijal san. Harizmatični sportista i junakinja filma "Zavet", reditelja Emira Kusturice, svakodnevno su razmenjivali poljupce pokraj bazena, opušteni, rasterećeni i poneseni strašću.
- Uvek imam vremena za ljubav. I kada sam prezauzeta poslovnim oba-vezama, uvek ću naći vreme da provedem sa voljenom osobom. Kada imate nekog ko razume vaš posao, onda će tolerisati neke propuste, mada se trudim da ih ne pravim - rekla je glumica, rođena u mestu Visibaba, kraj Požege, u intervjuu za magazin Hello!.
Iako svi Mandićevi prijatelji kažu da je proslavljeni rukometaš potpuno opčinjen svojom izabranicom, i da se mnogo zaljubio u nju, nije poznato zbog čega se još nije zvanično razveo od supruge Jelene. Nekadašnja studentkinja pedagogije, od njihovog rastanka, nastanjena je u Novom Sadu, dok Vladimir živi u Beogradu.
- Brak zavisi od supružnika, ali mislim da ga u većini slučajeva pokvari mnogo stvari. Po stupanju u brak partneri počinju da se ponašaju kao da su vlasnici onog drugog. Samim tim, taj osećaj već u startu narušava tu idilu. Mislim da taj papir u stvari pokvari ljubav - rekao je u intervjuu za magazin Hello! sportista kojem ne prija da bude na meti tabloida.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još