Marijana Mateus: Zabava u društvu dragih ljudi

Marijana Mateus: Zabava u društvu dragih ljudi

Autor: | 08/10/2012

0

Uspešna Novosađanka Marijana Mateus stalno je pod budnim okom javnosti zbog svog veoma zanimljivog života nalik holivudskoj priči. Njena svakodnevica podrazumeva brojna putovanja i prijateljstva sa uticajnim ljudima širom sveta, koja su joj izuzetno korisna i u karijeri. Modna dizajnerka ponosna je majka troje odrasle dece iz prvog braka sa biznismenom Miodragom Kostićem, dvadesetdvogodišnje Dajane, petnaestogodišnje Anđele i sina Aleksandra koji ima devetnaest godina. Sa drugim suprugom Lotarom Mateusom nastavila je da gaji prijateljski odnos. Uvek nasmejana Marijana svoje rođendane tradicionalno proslavlja na glamuroznim žurkama okružena mnogobrojnom porodicom i prijateljima. Slavlje povodom četrdeset prvog rođendana, koliko je  mladolika Marijana napunila, bilo je upriličeno u jednom poznatom beogradskom suši-baru. Zanosnu Marijanu zvanice su obasipale pažnjom i darovima, a torta u jarkim narandžastim i plavim tonovima bila je baš u obliku poklona, kojima se ona uvek raduje.
Vojvođanska zavodnica bila je veoma dobar domaćin svojim kolegama iz javnog života. U odličnoj muzici i veseloj atmosferi uživali su teniser Ilija Bozoljac sa suprugom Adrijanom, spisateljice Isidora Bjelica i Mirjana Bobić-Mojsilović, reditelj Jug Radivojević i mnogi drugi.
Zanosna Marijana za magazin "Hello!" najpre govori kako je protekla žurka koju je upriličila povodom rođendana.
- Nikada nisam bila žena koja krije godine tako da sam za svoj četrdeset prvi rođendan napravila parti za tačno sedamdeset sedam najbližih prijatelja i saradnika iz svih krajeva sveta. Zaista sam se lepo provela, ali sam se i jako potrudila da se moji gosti odlično provedu. Moj srećan broj je broj devet, i u mom životu je njegova simbolika vrlo važna, tako da sam na proslavi rođendana imala devet stolova, a svaki je dobio ime po gradovima koji su mi važniji: Novom Sadu, Beogradu, Salcburgu, Budimpešti, Marakešu. Potrudila sam se da se moji prijatelji iz tih delova sveta udobno smeste. Kako su gosti pristizali, bilo mi je potrebno sat, dva  da se opustim jer sam želela da sve bude u najboljem redu, a bila sam okružena najužom porodicom koja mi je u tome pomogla. Nažalost, moja mlađa kćerka Anđela i sin Aleksandar nisu mogli da dođu, ali je najstarija kćerka Dajana specijalno za ovu priliku doletela na jedan dan iz Londona, što mi veoma znači. Dobila sam izuzetno lepe poklone i neverovatno puno cveća, da nisam ni u svom domu ni u butiku imala dovoljno vaza za sve divne bukete koje su mi dragi ljudi doneli. Za mene je rođendan dan kada uživam u pažnji. Tako je bilo i ove godine, a s obzirom na to da su moji prijatelji iz inostranstva bili u Srbiji nekoliko dana, slavlje se produžilo, bila je to trodnevna žurka - kaže nasmejana slavljenica za magazin "Hello!".

Piše: Jelena Vlahović

Foto: Mirko Tabašević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti