Bojana Ordinačev i Viktor Savić: Zanimljiv performans po ledenom vremenu

Bojana Ordinačev i Viktor Savić: Zanimljiv performans po ledenom vremenu

Autor: | 28/12/2012

0

Lepa glumica rođena u Novom Sadu Bojana Ordinačev, prošle nedelje je zablistala u naslovnoj ulozi novog komada pozorišta „Boško Buha“, „Snežna kraljica“. Njenog partnera u predstavi reditelja Milana Karadžića igra Viktor Savić, koji tumači ulogu savetnika Snežne kraljice. Stalni članovi pozorišta „Boško Buha“ Bojana i Viktor, posle odlično odigrane predstave izveli su zanimljiv performans ispred njihovog teatra, pred začuđenim beogradskim prolaznicima na temperaturi od minus deset stepeni.
- Povodom jedinstvenog filmskog takmičenja „J Factory - Film za šezdeset sekundi“, na Trgu Republike izveli smo neobičan performans. Reč je o sceni iz kultnog filma “Venčanje mog najboljeg druga”. Na taj način pokazali smo kako sa malo mašte i kreativnosti može da se režira i snimi svaki film za samo šezdeset sekundi - rekla je glumica koja je publiku osvojila igrajući u seriji „M(j)ešoviti brak“ i u telenoveli „Jelena“. Glumica anđeoskog lica, kao i njen kolega Viktor, veliki je zaljubljenik u zimske sportove i obožava da boravi na planini.
- Radujem se skorašnjem putovanju na Kopaonik, gde ću provesti nekoliko dana. Zaljubljenik sam u vožnju bordom, ali moram da priznam da nisam baš preveliki ljubitelj ekstremno niskih temperatura - kroz osmeh kaže Bojana za magazin „Hello!“.
I Viktor Savić, koji i dalje snima drugi deo popularnog filma Dragana Bjelogrlića „Montevideo, Bog te video“, poznat je po pasioniranoj ljubavi prema planini i sportovima na snegu. On svake sezone sa prijateljima bira novu destinaciju sa što boljim ski-stazama i uživa u hrabrim spustovima planinama i „vratolomijama“ na snegu.
- Odmalena me privlače ekstremni sportovi. Moj deda je motorom vozio "zid smrti", bio je prvak stare Jugoslavije u motociklizmu, a otac mi se bavi ekstremnim sportovima, tako da su geni uradili svoje - rekao je nedavno proslavljeni glumac Viktor Savić.

Izvor: Life Content, Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin