Vlada Cvetković sa misicom Milicom Jelić uživao u čarolijama zabavnog parka

Vlada Cvetković sa misicom Milicom Jelić uživao u čarolijama zabavnog parka

Autor: | 10/01/2011

0

Jedan od najuspešnijih manekena naše modne scene Vladimir Cvetković romantičnu stranu svoje ličnosti pokazao je kada je u večernji izlazak svoju lepšu polovinu, aktuelnu mis Srbije Milicu Jelić izveo u najveći luna-park na Balkanu. Za njihove uzajamne emocije i zajedničke izlaske srpska javnost nije znala, ali nežni pogledi, poljupci i zagrljaji kojima su  obasipali jedno drugo dok su bili u zabavnom parku, smeštenom na „Beogradskom sajmu“, posvedočili su da između njih postoji nešto više od prijateljstva.
Zgodni mladić, koji je pažnju sprske javnosti privukao kada je stupio u emotivnu vezu sa estradnom divom Cecom Ražnatović, i zvanično najlepša devojka naše zemlje, poput male dece, euforično su iskazivali radost još na samom ulazu u „Beogradski sajam“. Poput pravog džentlmena Vladimir je Milici ponudio da joj kupi neki od ukusnih plodova ušećerenog voća. Pošto je bila neodlučna, da bi skratio njeno premišljanje, šarmantni maneken je svojoj novoj devojci, vrlo galantno, kupio po nekoliko komada od svakog.
Simpatičan gest je raznežio dugonogu lepoticu pa je uhvatila svog dečka pod ruku i zadovoljno uživala u ukusnim slatkišima. Svetlosni vatromet i veliki broj vrteški smeštenih u najvećoj hali „Beogradskog sajma“ oduševili su poznati par, koji nije mogao da sakrije radost na licu. Obilazili su zanimljive kutke i pažljivo birali vrteške koje su želeli da isprobaju. Za razliku od Vladimira, koji je bio potpuno spreman da uživa u mladalačkim ludorijama došavši u džinsu, Miličine visoke potpetice i kratka haljina, koja je isticala njeno zgodno telo, nisu bili baš prigodni za isprobavanje svih atrakcija koje nudi ovaj veliki luna-park. Ali to ipak nije sprečilo mladu misicu da se uz svog partnera preda uživanju.
Opasna i vrtoglavo brza mašinerija „Matterhorn“ bio je prvi ringišpil koji su poznati maneken i njegova devojka želeli da isprobaju. Zauzeli su svoja mesta i, pretpostavljajući šta ih očekuje, uhvatili su se za ruke i potpuno se priljubili jedno uz drugo. Sudeći po osmehu, takav položaj im je neizmerno prijao. Kad se zabavna mašinerija pokrenula, i pored neverovatnog brzog okretanja počela da se trese levo i desno, prizor je bio zastrašujući. Vriskanje se čulo na sve strane, ali zbog brzine nije se moglo videti niti čuti da li su glasne krike ispuštali i Milica i Vladimir. Posle nekoliko minuta ringišpil se zaustavio i umesto očekivanog teturanja, budući da se vrteška okretala neverovatnom brzinom, zaljubljeni par se razdragano uputio u potragu za nekom drugom zanimacijom.
Da bi još više zadivio svoju lepšu polovinu, poznati maneken prišao je tezgi na kojoj su se nalazile simpatične igračke do kojih se moglo doći uz pomoć malih lopti kojima su se obarale čaše. Iako je smatrala da je to nepotrebno, Vladimir je pošto-poto želeo da za svoju lepšu polovinu osvoji simpatičnog medu. I uspeo je u tome, tako da je nova osvajačka misija bivšeg momka Cece Ražnatović bila više nego uspešna. Aktuelna mis Srbije Milica Jelić bila je oduševljena džentlmenskim potezima svog dečka. U luna-parku “Beogradskog sajma“ novi ljubavni par naše javne scene uživao je nešto više od dva sata, posle čega su se zadovoljni, puni pozitivnih utisaka uputili ka centru Beograda.

Piše: Jelena Popović

Foto: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin