Kornelije Kovač kaže da je srećan sa verenicom Snežanom sa kojom je u vezi pet godina

Kornelije Kovač kaže da je srećan sa verenicom Snežanom sa kojom je u vezi pet godina

Autor: | 19/02/2011

0

Jedan od najpoznatijih kompozitora kod nas Kornelije - Bata Kovač na nedavno održanoj premijeri predstave „Iz junačkog života građanstva“ u „Jugoslovenskom dramskom pozorištu“ predstavio je svoju verenicu Snežanu. Simpatična plavokosa dama i jedan od naših najboljih pijanista i aranžera delovali su blisko i raspoloženo. Budući da je pre šest godina ovaj velikan naše muzike ostao bez supruge Spomenke, autorke serije „Neki novi klinci“, očigledno je da je Snežana svojom harizmom i plemenitošću uspela da osvoji srce nekadašnjeg člana kultne grupe „Indeksi“. U razgovoru za magazin „Hello!“ Kornelije Kovač je ljubazno prokomentarisao svoju emotivnu vezu sa novom izabranicom svog srca.

- Snežana je moja verenica, mi smo već pet godina zajedno. Ja od svoje emotivne veze ne volim da pravim famu. Najbitnije je da se mi dobro slažemo - istakao je šarmantni muzičar. Na pitanje čime se bavi njegova lepša polovina, proslavljeni vođa „Korni grupe“ sa osmehom kaže:
- U šali volim da kažem da se ona bavi zlatom. Eto, napišite tako, pa neka vaši čitaoci malo razmišljaju o kom zanimanju je reč.
Kovač dodaje da mu je malo neprijatno da priča da li će njegova verenica uskoro postati njegova supruga.
- Nas dvoje smo dugo zajedno i u budućnosti će tako najverovatnije i ostati - ističe muzičar i dodaje da se sprema za 16. februar kada je rok da preda snimak za potencijalnu srpsku numeru koja će nas ove godine predstavljati na evrovizijskom takmičenju. Iako su njegove kćerke Kristina i Aleksandra druge dve kandidatkinje koje svojim pesmama takođe konkurišu za predstavnika „Evrovizije“ u Londonu, Kornelije ističe da se sa kćerkama apsolutno ne dogovara niti komentariše kompozicije.
- Kada je reč o pesmi za „Evroviziju“, sa kćerkama o tome ne razgovaram. Nikada ne bih prihvatio izazov koji mi je ponuđen, da je postojala varijanta da jedni drugima pomažemo. Upravo je čar da ja radim onako kako sam do sada radio, a da Aleksandra i Kristina, svaka u svom maniru, urade kompoziciju. Nikome od nas nije potrebno da jedno drugo podučavamo ili savetujemo. Ja neću da se odreknem svoga, kao ni one njihovog. Svako od nas radi na tome. Koja god kompozicija od naše tri da bude izabrana za ovogodišnju pesmu „Evrovizije“ biće mi drago, jer je ideja „Radio- televizije Srbije“ bila da nas pozove kao tri različita autora iz jedne porodice - raspoloženo završava Kornelije Kovač.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti