Isidora Bjelica: Stremi ka tome da bude najbolja domaćica

Isidora Bjelica: Stremi ka tome da bude najbolja domaćica

Autor: | 01/06/2011

0

Poznata spisateljica Isidora Bjelica, u društvu supruga Nebojše Pajkića i drugarice Duške Jovanić, nekoliko dana uživala je u krstarenju drumovima Italije. Poznati trojac najpre je odseo u Toskani, da bi potom svoje putovanje nastavio u pravcu Venecije.
- Na ovo putovanje krenuli smo Nebojša, Duška i ja. Kao i uvek ja sam bila šofer, pošto njih dvoje ne voze. Toskanu sam kao dete posetila više puta, a ovo je bilo poslovno putovanje posvećeno obilasku vila o kojima smo Duška i ja pisale u našem magazinu „Vip Trip“. Bilo je božanstveno, ali zbog važnog sastanka koji je moj suprug imao sa jednim italijanskim producentom u vezi sa filmom Nebojša i ja morali smo da prekinemo boravak u Toskani i odemo do Venecije U jednom od mojih omiljenih gradova na svetu imam svoje rituale: čaj u „Danijeliju“, martini u „Florijanu“, a onda lutanje uličicama. Ludo sam se zabavljala sa Japancima kojima sam pomagala da u venecijanskom „Luj Vitonu“ kupuju svoj fetiš, glumeći prodavačicu - ispričala je Isidora Bjelica koja ovih dana priprema svoju monodramu “Skadarlijka“ sa Ljiljom Jaksić, čija je premijera početkom juna.
- Potom povući ću se na neki brod da završim svoj novi roman „Preljuba“, koji pripremam za leto, posle čega planiram da budem najuspešnija srpska domaćica. Sve mi se smučilo, tako da sam rešila da se posvetim deci i suprugu, da ponekad napišem neku knjigu i otvorim ljubavno savetovalište. Umorna sam od naše javne scene - rekla je Isidora.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još