Kristijano Ronaldo: Brižni otac

Kristijano Ronaldo: Brižni otac

Autor: | 06/06/2011

0

Kristijana Ronalda, trenutno najpopularniji fudbaler na svetu koji već godinu dana brani boje „Real Madrida“, konačno su fotografisali sa njegovim jedanaestomesečnim sinom Kristijanom Juniorom koga je dobio prošlog leta uz pomoć surogat majke. Ovaj svetski superstar dugo je uspevao da sakrije od javnosti lik svog mališana, ali tokom poslednje posete Portugaliji gde je bio sa devojkom, ruskom manekenkom Irinom Šajk, fotografisan je dok je u naručju držao sina. Njegov jedinac izuzetno liči na njega, a Ronaldo se trudi da svog mališana i oblači po poslednjoj modi, pa je tako jedanaestomesečni dečak u trenutku slikanja bio obučen u farmerke, košulju i jaknu marke „Burberry“, a imao je i kačket istog brenda. Iako samo on ima starateljstvo nad sinom, uspešnom fudbaleru u odgajanju mnogo pomaže njegova majka Dolores, pa tako dečak živi na relaciji između Portugalije, gde mu živi baka, i Španije, gde trenutno radi njegov otac. Za malog Ronalda izuzetno je vezana i devojka njegovog oca Irina koja pomaže svom emotivnom partneru u svim poslovima oko bebe.
U nedavno datom intervjuu za sportski časopis „Marka“ Ronaldo je prvi put otvoreno pričao o svom mališanu.
- Naravno da se mnogo toga promenilo od kada sam postao otac. Imam drugačiju vrstu odgovornosti, ali mi to prija. Naučio sam da svom sinu menjam pelene i to često radim, mada moram da priznam da to nije moj omiljeni posao - rekao je talentovani sportista.
- Moj sin ide na spavanje veoma rano, ali majka mi je nedavno rekla da u poslednje vreme gleda sve moje utakmice i ne želi da ode u krevet dok se meč ne završi, a posle toga zaspi u roku od pet minuta - iskren je Ronaldo.
On je u ovom intervjuu otkrio i da bi voleo da njegov sin bude fudbaler, ali i da planira još dece.
- Voleo bih kada bi i moj sin postao fudbaler i kada bi nasledio talenat od mene. Zapravo, najviše bih želeo da nadmaši sve moje rezultate. Međutim, on će sam odlučiti čime će se baviti kada za to dođe vreme - objasnio je. - Želim da imam još dece i to će se sigurno desiti jednog dana kada budem bio u braku.
On je prošle godine iznenadio čitav svet kada je na svom „Fejsbuk“ i „Tviter“ profilu obelodanio da je postao otac.
- Veoma sam srećan i emotivno ispunjen jer mogu da otkrijem da sam upravo postao otac dečaka. Kao što sam se dogovorio sa njegovom majkom, koja želi da ostane anonimna, on će biti samo pod mojim starateljstvom. Sve ostale informacije u vezi s mojim sinom i njegovom majkom neće biti dostupne javnosti. Molim vas da poštujete moju privatnost - rekao je Kristijano početkom jula prošle godine.
Mediji su kasnije nagađali da je on tokom boravka u San Dijegu, u julu 2009. godine, pronašao odgovarajuću surogat majku za svoje dete koje je začeto u septembru, a pojedini tabloidi su čak pisali i da je majka deteta britanska studentkinja sa kojom se upoznao na jednoj žurki u Londonu. Pravi identitet majke verovatno nikada neće biti otkriven.
Interesantno je da se o jedanaestomesečnom dečaku lepo brine i Ronaldova devojka. Iako jedan od najplaćenijih fudbalera današnjice, nikada ne želi da priča o svojoj vezi sa ruskom lepoticom. Njih dvoje su u poslednje vreme gotovo nerazdvojni, a Kristijano je nedavno počeo da priča da želi da se oženi, iako je ranije tvrdio da nikada neće stati na ludi kamen.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti