Neda Stojanović: Ostvareni snovi

Neda Stojanović: Ostvareni snovi

Autor: | 24/06/2011

0

Zahvaljujući atraktivnom izgledu, ali i marljivom radu i trudu, osamnaestogodišnja Neda Stojanović pobedila je na prvom srpskom „Top-modelu“ čime je ispunila svoje snove i očekivanja. Iako je od malena želela da se bavi manekenstvom, ova lepa brineta se na početku rijalitija, koji je prikazivan na „Prvoj“ televiziji, nije nadala pobedi koja joj je donela dvogodišnji ugovor sa modnom agencijom „Click“ i mogućnost da na velika vrata uplovi u svet modelinga.
- Pošto sam ranije pratila inostrane emisije „Top-model“, kada sam videla reklamu, odlučila sam da se prijavim za naše izdanje. Na početku se ničemu nisam nadala i tek kada sam ušla među prvih petnaest devojaka, shvatila sam šta me čeka narednih meseci - počinje priču Neda. - Na početku mi je bilo jako teško jer sam bila u kući sa petnaest različitih devojaka koje ne poznajem, ali sam brzo počela da se družim sa Jelenom Petrović, Anom Mari Ćulafić i Anom Minkić i jedna drugoj bile smo velika podrška.
Iako je važila za najstidljiviju devojku u kući, ova osamnaestogodišnja lepotica iz Raške je na kraju uspela da savlada sve zadatke i da osvoji prvo mesto.
- U privatnom životu nisam toliko stidljiva kao što je to izgledalo na televiziji, ali su tokom izolacije sve naše osobine bile prenaglašene. Najteže mi je pao zadatak kada je trebalo da legnem preko manekena Vladimira Vuksanovića, koga sam upoznala samo pet minuta pre toga. Mnogi ljudi koji me znaju iznenadili su se i zbog toga što sam gotovo u svakoj emisiji plakala. To je rezultat boravka u izolaciji, pa je moja emotivnost bila prenaglašena.
Ova simpatična devojka manekensku karijeru planira da započne u našoj zemlji, ali joj je najveća ambicija da radi u inostranstvu, za šta ima veliku šansu s obzirom na to da su se pojedini skauti već zainteresovali za nju.
- Sada sam na početku karijere i želim da se prvo oprobam u našoj zemlji, a kao pobednica „Top-modela“ imam dvogodišnji ugovor sa modnom agencijom „Click“. Međutim, bih volela da nastavim da radim u inostranstvu, jer smatram da tamo mogu više da napredujem. Tokom protekle „Nedelje mode“ dva skauta iz Pariza i jedan iz Milana zainteresovali su se za mene, tako da verujem da ću uspeti da dobijam poslove i u inostranstvu - kaže Neda koja bi volela da jednog dana živi u Milanu.
- Mislim da bih u tom gradu mogla najviše da radim i zbog toga bih želela da tamo i živim. Ipak, nikada se za stalno ne bi preselila izvan granica naše zemlje, jer sam sa folklorom, koji igram od šeste godine, proputovala celu Evropu i imala sam priliku da se uverim da je kod nas najlepše.
I pored toga što joj se smeši blistava karijera, zgodna brineta ne planira da zapostavi obrazovanje i sebe jednog dana vidi kao prosvetnog radnika.
- Zbog učestvovanja u rijalitiju drugo polugodište gimnazije sam pohađala vanredno, tako da me uskoro očekuje polaganje ispita. Posle toga ću pokušati da u drugom roku upišem Filološki ili Učiteljski fakultet, jer sebe jednog dana vidim kao prosvetnog radnika. Ukoliko u svojoj nameri ne uspem, pauziraću jednu godinu, pa ću sledeće, nadam se, uspeti da upišem željenu školu - objašnjava Neda, koja tvrdi da je svesna da će sada više biti u fokusu udvarača.
- Do sada sam imala jednu dugu vezu koja je trajala dve godine i taj momak je bio moja jedina i najveća ljubav. Trenutno želim da se posvetim poslu i ne razmišljam mnogo o muškarcima. Čekaću da se pojavi pravi. Što se tiče jačeg pola, iako mnoge žene pričaju da im fizički izgled nije bitan, meni je važno da muškarac koji je pored mene bude i lep i pametan - zaključuje Neda.

Piše: Ivana Nikolić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin