Filip Živojinović: Atraktivni neženja

Filip Živojinović: Atraktivni neženja

Autor: | 19/07/2011

0

Kada je odlučio da organizuje festival „SMS 48“, mladi menadžer Filip Živojinović držao se saveta koji mu je otac, predsednik „Teniskog saveza Srbije“ Slobodan - Boba Živojinović dao pre mnogo godina, a to je da sve u životu radi najbolje što ume ili da uopšte ne radi. Zato je ovaj dvadesetšestogodišnjak dao sve od sebe kako bi sa timom svojih saradnika osnovao festival na Srebrnom jezeru koji će se prvi put održati od 15. do 17. jula i na kome će se okupiti najbolji izvođači pop, rok i elektro muzike u našoj zemlji.
- Ovaj festival je jedinstven po tome što traje četrdeset osam sati bez prestanka, u okviru koga će biti veoma zanimljiv program. Među izvođačima koji će nastupiti su Vlado Georgiev, koji otvara čitavu manifestaciju, a publika će imati priliku da uživa i u nastupima „Yu grupe“, Viktorije, „Riblje čorbe“, Marka Nastića, Dejana Milićevića, “Big benda“ i drugih uspešnih muzičara. Budući da je ovo nulta godina, odlučili smo se za muzičare iz naše zemlje, a cilj nam je da kroz nekoliko godina na isto mesto dovodimo i prestižne svetske pevače, grupe i didžejeve. Verujem u ovaj projekat i nadam se da će „SMS 48“ postati popularni festival u čitavom regionu - počinje Filip razgovor za magazin "Hello!".
- Budući da sam studirao menadžment, upravo u oblasti organizacije velikih muzičkih manifestacija, pronašao sam sebe u ovom poslu. Imao sam priliku da primenim znanje stečeno na studijama, ali moram da priznam da sam većinu toga naučio tokom rada. Moja ekipa i ja već dve godine organizujemo ovaj festival i nadamo se da će ga publika dobro prihvatiti.
Sem što je okupio veliki broj vernih saradnika koji su mu bili veliki oslonac, Živojinović je tokom rada imao i bezgraničnu podršku porodice.
- U svemu što u životu radim porodica me podržava i uvek su uz mene. Pošto mi je otac pre mnogo godina dao savet da sve u životu treba da radim najbolje što umem ili da uopšte ne radim, pridržavao sam se toga i ovog puta. I zbog toga sam odlučio da prvi projekat na čijem sam ja čelu bude nešto veliko. S druge strane, moja braća Stefan i Viktor takođe su oduševljeni čitavom idejom i njih dvojica će biti moji dragi gosti na Festivalu.
Po završetku ove ambiciozno zamišljene manifestacije, jedan od najpoželjnijih neženja kod nas planira da ode na zasluženi odmor, ali ove godine neće posetiti Majami gde ima porodičnu kuću i gde odlazi svakog leta.
- Pošto imam mnogo obaveza odlučio sam da ovog puta odem negde u regionu, jer nemam vremena za duga putovanja. To će najverovatnije biti Hrvatska koja ima prelepo primorije i tamo često odlazim sa porodicom i prijateljima. S druge strane, u Majami planiram da odem tokom zime kada ću imati više slobodnog vremena - tvrdi Filip.
Pošto važi za jednog od najatraktivnijih momaka kod nas, Živojinovića su često dovodili u vezu sa mnogim atraktivnim devojkama sa domaće javne scene, ali on je do sada govorio samo o svojoj vezi sa manekenkom Sofijom Milošević, sa kojom je okončao romansu pre nekoliko meseci.
- Sviđaju mi se devojke koje su svoje, odnosno one koje imaju jasno izgrađene stavove. To su dame koje poseduju nešto neobjašnjivo što ih izdvaja od drugih i što može da me privuče i zaintrigira. Te osobine su mi najvažnije kod lepšeg pola - zaključuje Filip.

Piše: Ivana Nikolić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin