Dragana Mićalović: Razdaljina je učinila svoje

Dragana Mićalović: Razdaljina je učinila svoje

Autor: | 20/07/2011

0

Iako su mnogima delovali kao skladan par, veza između Marka Đokovića i Dragane Mićalović nije opstala. I pored toga što su jedno prema drugome gajili snažne emocije, brat Novaka Đokovića i sestra Slobode Mićalović nisu uspeli da se izbore sa čestom razdvojenošću, jer Marko je više bio van Beograda nego u srpskoj prestonici. Dragana je u početku imala strpljenja za sva njegova putovanja, što zbog njegove teniske karijere, što zbog brata Novaka koga je pratio na raznim turnirima, ali udaljenost je učinila svoje. Motiv da se bore da opstanu više nisu imali, jer Dragana zbog svoje karijere, koja je na početku, nije mogla da se priključi voljenoj osobi na putovanjima, pa su odlučili da se rastanu.
- Tačno je da sam sama, ali nisam razočarana. Ne očajavam, štaviše srećna sam i zadovoljna, uživam u životu i putujem sa prijateljima - potvrdila je Dragana vest o raskidu.
Dvadesetogodišnja Leskovčanka, koja je krenula putem svoje deset godina starije sestre, i mlađi Novakov brat vezu su započeli prošle jeseni. Od svoje ljubavi nisu želeli da prave sagu koja će zabavljati široke narodne mase, pa se tim povodom nisu oglašavali. Jedino što je Dragana izustila na temu romanse sa Markom je da su srećni zajedno. Tada je srednji sin Dijane i Srđana Đokovića nekoliko meseci boravio u Beogradu i sve vreme je posvećivao devojci. Prvi put su se u javnosti pojavili nekoliko dana pred doček Nove godine u Centru „Sava“ na premijeri filma „Montevideo, Bog te video“. Od tada do februara, kada se održavao „Oskar popularnosti“, nije ih bilo moguće videti. Na manifestaciji kojoj su prisustvovali, na kojoj je Marko primio nagradu umesto brata, njihovi osmesi govorili su više od reči, i bilo je jasno da uživaju u svojoj romansi. Ipak, nekoliko meseci kasnije usledio je raskid, ali je bivši par tačku na svoju ljubav stavio bez ružnih reči, pa je Dragana nekadašnjem izabraniku čestitala na uspehu koji je Novak postigao.
- Poslala sam poruku u kojoj sam čestitala Novaku na osvajanju „Vimbldona“ i prvog mesta na „ATP“ listi. Veoma sam srećna zbog njega, gledala sam prenos dočeka i bila sam uzbuđena. To je kako njegov tako i uspeh cele njegove porodice - kaže Dragana koja nije položi nedavno održan prijemni ispit na „Fakultetu dramskih umetnosti“, ali je to nije obeshrabrilo da se bavi glumom, profesijom u koju je zaljubljena.
- Pošto nisam primljena na željeni fakultet, upisala sam menadžment, ali od glume ne odustajem, jer to je ono što volim, moja najveća ljubav. Od mnogih glumaca sam dobila pohvale, ali, nažalost, previše ličim na Slobodu, pa je to bila prepreka za moj ulazak na „Fakultet dramskih umetnosti“. Fizički smo veoma slične, ali smo po karakteru različite. I Zdravko Šotra je primetio da imamo drugačiju energiju, što je dobro za ovaj posao.
Sestre će televizijska publika uskoro moći da vidi u istom ostvarenju. Obe imaju uloge u novoj seriji Zdravka Šotre „Nepobedivo srce“.
- Prezadovoljna sam time što sam sarađivala sa sestrom, ali moram da priznam da sam na početku osećala veliki strah. Plašila sam se njenih komentara, da li će biti zadovoljna kako sam odigrala lik, da je ne obrukam, ali sam se brzo opustila i sve je ispalo odlično. Bez treme sam odradila našu zajedničku scenu - kaže Dragana i priznaje da Sloboda nije previše oduševljena što je krenula njenim stopama:
- Sloboda dobro zna šta znači biti glumac u ovoj zemlji, koliko je to malo plaćen posao, ali me ipak podržava, kaže mi kada nešto nisam odradila kako treba i posavetuje me kako to da ispravim - kaže na kraju Dragana.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin