Alek Boldvin: Ljubav godine ne broji

Alek Boldvin: Ljubav godine ne broji

Autor: | 10/09/2011

0

Kada su prijatelji pedesettrogodišnje holivudske zvezde Aleka Boldvina saznali da se glumac ludo zaljubio u dvadeset i šest godina mlađu instruktorku joge Hilariom Tomas, u isto vreme su bili iznenađeni i veoma radosni. Vest da je nekadašnji suprug glumice Kim Besindžer pronašao ljubav posle deset godina „soliranja“ izuzetno ih je obradovala. Posle razvoda od Kim, koji je usledio 2001. posle osmogodišnjeg braka, njegove veze bile su kratkog daha, i nijedna nžena nije ostavila značajni trag u njegovom životu. Boldvin sa Kim ima petnaestogodišnju kćerku Ajrland. Od kada su se razveli, bivši supružnici Kim i Boldvin su vodili pravu bitku oko starateljstva nad kćerkom, bili su u jako lošim odnosima. Tešku borbu za starateljstvo nad detetom Boldvin je ogorčeno opisao u knjizi „ A Promise To Ourselves“. To je hronika o vremenu kada je njegova bivša supruga branila Boldvinu da viđa kćerku koristeći je kao oružje u razvodu od njega, kako je on opisao u svojoj knjizi.
Tužna sećanja opisao je u knjizi, a loše događaje ostvavio za sobom. Boldvin koji se u javnosti poslednjih meeci može videti samo nasmejan planira da se venča sa Hilariom. Dobitnik „Emija“ je u vezi sa intruktorkom joge od maja, a nedavno je prodao luskuzni „momački“ apartman u Njujorku, i preselio se sa devojkom u kuću u njujorškom kvartu Soho.
Njegov prijatelj otkrio je medijima da se Alek mnogo zaljubio i da se već upoznao sa njenim roditeljima. On uskoro želi da ozvaniči svoju vezu i za Hilariju misli da je ona prava.
Kada je ljubavni par nedavno prisustvovao humanitarnom sportskom meču novinari su Hilariu upitali da li sebe uskoro vidi kao nevestu poznatog glumca na šta je ona rekla:
- Videćemo kako se naša veza razvija.
Alek je očigledno promenio mišljenje o zabavljanju sa mlađim partnerkama. Naime, prošle godine je javno izjavio vrlo oštro mišljenje o takvim vezama:
- Šta je gore od buđenja pored dvadesetpetogodišnjakinje kojoj nemaš šta da kažeš. Dođe ti da se ubiješ, zaista.
Sa dvadesetsedmogodišnjom Hilarijom otpočeo je zajednički život nakon što je prodao devet i po miliona dolara vredan apartman sa pogledom na Central park. Upravo je njegova lepša polovina izabrala odgovarajući zajednički dom u Sohou. Ljubavni par je presrećan i svu da se zajedno pojavljuju u javnosti, mada Boldvin ne priča o svojoj novoj ljubavi. Doduše, njegov portparol ne demantuje ni jednu vest iz njegovog ljubavnog života koja ovih dana preplavljuje medije. Najzanimljiviji detalj od svih svakako Hilarijin prsten, koji ponosno nosi na vereničkom prstu u poslednje vreme na javnim događajima. Glumčev prijatelj javnosti je otkrio da se radi o prstenu Boldvinove bake, koju je on obožavao. Sentimentalni glumac je poklanjanjem ovog prstena Hilariji još više ubedio medije da će uskoro zazvoniti svadbena zvona.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin