Maja Ognjenović: Ljubav jača od priča o neverstvu

Maja Ognjenović: Ljubav jača od priča o neverstvu

Autor: | 27/09/2011

0

Naša poznata odbojkašica Maja Ognjenović sa svojim koleginicama iz reprezentacije trenutno se priprema za „Evropsko prvenstvo“ koje se uskoro održava u Beogradu, a ovo leto atraktivnoj sportistkinji donelo je niz uspeha na poslovnom planu. Najpre je sa srpskom reprezentacijom osvojila prvo mesto u „Evroligi“, a potom su i sa svetskog „Gran pri“ takmičenja donele bronzanu medalju. Lepo raspoloženje ovoj dvadesetsedmogodišnjakinji nisu mogle da pokvare ni tračevi o navodnoj vezi njenog verenika, uspešnog košarkaša Miloša Teodosića sa pevačicom Ivanom Stamenković Sindi.
- Leto koje polako prolazi donelo je mnogo izazova, pre svega na poslovnom planu. Ponosna sam na to što smo kao ženska reprezentacija već uspele da osvojimo dve medalje, a nadamo se da ćemo na prednostojećem evropskom takmičenju u Beogradu osvojiti jedno od prva tri mesta. Iako u sportu nije zahvalno davati prognoze, mislim da smo vredno radile i da bi trebalo da imamo najviše ciljeve. Ukoliko budemo imali plasman u finale, u oktobru ćemo putovati na svetsko takmičenje u Japan, gde odlazimo poslednjih šest godin. Iskreno se nadam da ćemo i ove jeseni imati priliku da posetimo tu prelepu zemlju - počinje priču Maja i otkriva da u narednoj sezoni želi da nastavi karijeru u nekom od klubova u Moskvi kako bi mogla da živi sa svojim verenikom.
- Miloš i ja smo se godinu i po dana zabavljali na daljinu, jer je on živeo u Atini, a ja najpre u Italiji, pa Turskoj. Tokom prošle sezone smo oboje igrali za „Olimpijakos“ i zajedno smo živeli. Bilo nam je jako lepo i brzo smo se navikli na činjenicu da smo po ceo dan zajedno. Osim toga, u Grčkoj smo imali mnogo prijatelja tako da smo se osećali kao kod kuće. Međutim, finansijska kriza u toj zemlji se jako odrazila i na sport tako da je Miloš potpisao ugovor sa „CSK“ iz Moskve, a ja se nadam da ću do jeseni pronaći odgovarajući klub u tom gradu kako bismo nastavili zajednički život.
I pored toga što u javnosti važe za jedan od najskladnijih parova, Maja i njen emotivni partner su se nedavno našli u žiži skandala kada su mediji objavili da je jedan od naših najboljih košarkaša navodno neveran.
- Mislim da nije fer da se tokom Miloševog „Evropskog prvenstva“ i mojih priprema za tako važno takmičenje o nama objavljuju besmislice koje nisu vredne bilo kakvog komentara. Možda je nekome ko je na estradi uobičajeno da se takve stvari objavljuju o njemu, ali mi nismo navikli na takvu vrstu medijske pažnje. Srećom, kada ste profesionalni sportista naučeni ste da trpite različite nepravde, pa tako gledam i na ovu situaciju. Miloš i ja imamo potpuno poverenje jedno u drugog, tako da ništa ne može da poljulja naš odnos. Kada ne bi bilo iskrenog odnosa naša veza ne bi mogla da opstane, jer se zbog prirode posla nekada ne vidimo i duže od mesec dana - objašnjava Ognjenovićeva, koja ne krije da je zbog veze sa poznatim košarkašem spremna na mnoge žrtve.
- Odavno sam shvatila da u vezi dvoje ljudi koji se bave profesionalnim sportom jedan mora da se žrtvuje. S obzirom na to da je Miloš tri godine mlađi od mene i da će njegova karijera mnogo duže trajati od moje, ne smeta mi da ja budem ta koja će praviti više kompromisa - iskrena je poznata odbojkašica koja planira da uskoro stane na ludi kamen.
- Kada imate vezu u kojoj oboje uživate, normalno je da planirate brak i porodicu. Zbog obaveza koje oboje imamo, za sada nemamo vremena da organizujemo venčanje, ali sigurno je da će se to desiti u skoroj budućnosti - zaključuje Maja.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin