Suzana Perić: Zabava sa vilama i vilenjacima

Suzana Perić: Zabava sa vilama i vilenjacima

Autor: | 28/10/2011

0

Poznata dizajnerka Suzana Perić organizovala je nedavno proslavu šestog rođendana za svoju kćerku Tifani na kojoj su se okupili drugovi male slavljenice i kreatorkini prijatelji. Kao idealno mesto za slavlje, ova šestogodišnjakinja je izabrala igraonicu „Vile i vilenjaci“, a posluženje za goste i torta su takođe napravljeni prema njenoj želji. Parti za mališane je trajao tri sata, a prisutni su bili kostimirani u čarobni svet vila i vilenjaka.
- Tifani je veoma kreativno dete i zbog toga za svaki njen rođendan pravimo posebno slavlje u nekoj od zanimljivih igraonica u Beogradu. Ovog puta smo odlučili da organizujemo mali maskenbal u kome su svi njeni vršnjaci uživali, a i roditeljima je bilo veoma interesantno - počinje da priča Suzana.
- Sva deca su već na početku zabave dobila kostime vila i vilenjaka, a među devojčicama je nastao mali sukob oko toga koja će obući roze haljinu. Međutim, brzo su se dogovorile. Čitav program je vodila jedna veoma vešta animatorka i deca su se zaista odlično zabavljala i uživala u interesantnoj predstavi u kojoj su i sami učestvovali. Na kraju čitavog performansa izneli su tortu i Tifani je ugasila svećice.
Budući da odrasta sa majkom dizajnerkom, nije čudno što je i slavljenica veoma kreativno dete, te je sama i osmislila izgled torte koja je bila ukrašena različitim vilama.
- Prema njenoj želji, torta je bila na dva sprata dekorisana raznobojnim cvetovima i vilama, a na vrhu se nalazila Barbi vila koja zapravo simboliše nju. Tifani je izrazila želju i u vezi sa posluženjem za goste, pa smo naručili male sendviče, a moja majka je napravila kiflice koje ona najviše voli - objašnjava talentovana kreatorka i dodaje da je njena kćerka dobila izuzetno lepe poklone.
- Došla su joj gotovo sva deca koju je zvala i doneli su joj različite poklone. Veoma se obradovala „UGG“ čizmicama, koje obožava, a dobila je čak tri para, pošto su joj moje prijateljice uglavnom to kupovale znajući za njenu ljubav prema ovom brendu.
Ipak, najveće iznenađenje lepoj devojčici priredila je njena majka koja joj je darovala belu čivavu, kojoj je Tifani dala ime Čarli.
- Moja kćerka je odrasla sa maltezorom koga, nažalost, više nemamo, tako da joj je pas veoma nedostajao. Pokušali smo da joj tu prazninu nadoknadimo zecom koga joj je kupila moja majka, ali bilo je bezuspešno. Zato sam odlučila da joj za rođendan ispunim želju i kupim joj belu čivavu koju je jako želele. Psa smo doneli iz Mađarske, pošto u našoj zemlji ne postoji leglo te vrste, a star je svega četiri nedelje pa je veličine miša. Obe smo kucu odmah zavolele i ne odvajamo se od nje, čak nam je i na proslavi veoma nedostajala, a Tifani je jedva čekala da se vrati kući kako bi videla Čarlija.
Posle prigodnog slavlja, Perićeva se posvetila poslu i najviše vremena provodi u svom ateljeu gde završava najnoviju kolekciju „Na početku beše broš“, kojom će zatvoriti predstojeću „Nedelju mode“.
- Kolekciju radim poslednjih šest meseci i potpuno je drugačija i zahtevnija od svega što sam do sada radila. Osim svečanih haljina, po kojima sam prepoznatljiva, ovog puta među mojim modelima se mogu naći i pantalone, suknje i sakoi namenjeni poslovnim damama, što je takođe novina u mom radu. Imam veliku tremu kako će publika sve prihvatiti s obzirom na to da sam veoma studiozno radila i da sam zamislila da u naredne dve godine po takvom vizuelnom izgledu moje ime bude prepoznatljivo - objašnjava poznata brineta.
- Za ovakvu promenu sam se odlučila pre svega zato što sam u zreloj životnoj fazi, veoma sam srećna i emotivno ispunjena, što je rezultiralo oldukom da osmislim jednu svedenu modnu liniju - zaključuje Suzana Perić.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još