Marijana Mateus: Tri slavlja za jubilarni rođendan

Marijana Mateus: Tri slavlja za jubilarni rođendan

Autor: | 17/10/2011

0

Mada je planirala da povodom jubilarnog četrdesetog rođendana upriliči glamurozan parti u Budimpešti, vođena intuicijom i željom svoje dece da taj dan provede sa njima, modna kreatorka Marijana Mateus je svoj dan proslavila u Londonu, gde joj deca žive. Tog dana zavodljiva Novosađanka najpre je organizovala ručak za svoje prijatelje u hotelu „Westbury“, a potom je provod nastavila uz večeru sa svojom decom u restoranu „Hakksan“. Slavlje je zaokružila nezaboravnom zabavom na „Lazinom salašu“ u Novom Sadu sa drugaricama iz mladosti.
- Budući da sam želela da svoj četrdeseti rođendan proslavim u Budimpešti, gradu u kome sam provela svoje najlepše tridesete godine, na nagovor sina Aleksandra, koji je studira u Londonu, odlučila sam da otkažem parti i da ga proslavim u Engleskoj sa svojim najmilijima. Zakazala sam večeru u restoranu „Hakksan“ u Londonu - započela je razgovor za magazin „Hello!“ Marijana Mateus.
- Kada su moji prijatelji saznali da dolazim u London, počeli su da mi telefoniraju i da me pitaju gde ću proslaviti rođendan. Iznenađena tim gestom, u poslednji čas morala sam da za njih organizujem ručak u hotelu „Westbury“ na „Bond Streetu“. Proveli smo se divno, muzika je bila fantastična, služeni su specijaliteti japanske kuhinje. Budući da poznajem menadžera hotela, iznenadio me je i za moju dušu pustio Cecinu pesmu „Beograd“ - sa velikom radošću priča Marijana koja je tom prilikom ponela haljinu iz sopstvene kolekcije. Posle druženja sa prijateljima zabavu je nastavila sa svoje troje dece.
- Uz neobavezan razgovor u opuštenoj atmosferi nas četvoro tog poslepodneva proveli smo divne trenutke. Tog jutra deca su mi priredila najlepše rođendansko iznenađenje. Kada sam ustala, cela trpezarija našeg stana bila je ukrašena amarilisima, mojim omiljenim cvećem, a na stolu je bila torta. Predveče smo otišli u restoran „Hakksan“ i divno se proveli - kaže Marijana .
Atraktivna Marijana napominje da je zadovoljna jer je završetak svog rođendanskog slavlja zaokružila nekoliko dana kasnije u Novom Sadu, sa drugaricama iz mladosti u restoranu „Lazin salaš“.
- Bilo je to divno veče ispunjeno dobrom muzikom i smehom. Svoju rođendansku zabavu sam počela japanskim specijalitetima u Londonu, a završila je najboljim ćevapima u Novom Sadu - ističe Marijana i napominje da je konačno zadovoljna životom za šta je zaslužan i novi izabranik njenog srca.
- Pre svega zadovoljna sam onim što sam do sada postigla. Imam troje odrasle dece i karijera mi ide uzlaznom putanjom, a nedavno sam upisala master studije iz primenjene umetnosti. Imam partnera koga volim, koji je stabilan, zreo i vrlo uspešan muškarac. Nažalost, zbog poslovnih obaveza, a i zbog toga što sam želela da rođendan proslavim sa decom, on nije imao priliku da tog dana bude sa mnom - priča Mateusova i objašnjava zašto ne želi da otkrije identitet svog partnera.
- Nikada u javnosti nisam eksponirala muškarce sa kojima se samo zabavljam i sa kojima tek gradim emotivan odnos. S godinama sam naučila da bi trebalo da budem mudra i strpljiva. Kada dođe vreme za ozbiljniju priču i ako taj neko bude pretendovao na mesto mog budućeg supruga, biće prilike da ga mediji upoznaju. Zajednički život bio bi povod za obelodanjivanje te vrste. Zadovoljna sam i ponosna na njega, kao i on na mene - zaključila je Marijana Mateus.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti