Robin Vilijams: Francuski poljupci na medenom mesecu

Robin Vilijams: Francuski poljupci na medenom mesecu

Autor: | 12/11/2011

0

Šezdesetogodišnji glumac Robin Vilijams i njegova supruga Suzan Šnajder, koja je po profesiji grafički dizajner, nedavno su uživali na medenom mesecu u Parizu. Romantični momenti bili su protkani turističkim obilascima, ali i neprestanim ljubljenjem tek venčanog para koji je vezu otpočeo pre dve godine. Slavni glumac, koji tečno govori francuski jezik, bio je dobar vodič visokoj brineti dok su se provodili u francuskoj prestonici. U „gradu svetlosti“ obilazili su ljupke bistroe, ali i kulturno-istorijske znamenitosti prelepog evropskog grada.
„Oskarovcu“ je ovo treći brak, prethodno je bio oženjen glumicom Valeri Vilardi do 1988, i iz tog braka ima najstarije dete, dvadesetosmogodišnjeg Zakarija. Potom se godinu dana posle razvoda od prve supruge oženio Filipinkom Maršom Garsez, bivšom dadiljom koja je danas flimski producent, sa kojom je bio u braku devetnaest godina. Sa Maršom ima dvoje dece, dvadesetdvogodišnju kćerku Zeldu i tri godine mlađeg sina Kodija. Sa Maršom se razveo 2008, godinu dana pre nego što je upoznao sadašnju suprugu. Godinu dana pre razvoda glumac je imao vrlo težak životni period, jer je njegov stariji brat Robert Tod Vilijams preminuo od komplikacija nastalih usled operacije srca. Deo javnosti smatra da je razvod od Marše usledio zbog toga što mu ona nije dala potrebnu podršku u teškim momentima zbog gubitka brata za kog je bio veoma vezan.
Sa Suzan Šnajder počeo je da se zabavlja baš u vreme kada je imao operaciju na srcu u Majamiju, kada mu je zamenjena aorta. Inače, slavni komičar se pre toga dugo lečio od alkoholizma.
Pre romantičnog boravka u Parizu, zaljubljeni par se venčao na raskošnoj ceremoniji u Kaliforniji. Venčanju upriličenom u odmaralištu „Midvud“ prisustvovali su porodica, prijatelji i nekoliko uglednih i slavnih ličnosti: Džordž Lukas, Stiven Spilberg i Bili Kristal. Među gostima su bila i njegova deca. Robinovi prijatelji su otkrili medijima da je komičar srećan kao nikada ranije otkako se venčao sa Suzan, cenjenom umetnicom iz severne Kalifornije, koja se uspešno bavi grafičkim dizajnom.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti