Nataša Vukoje: Krah dvogodišnje zajednice

Nataša Vukoje: Krah dvogodišnje zajednice

05/12/2011

0

Poznata manekenka i nekadašnja košarkašica Nataša Vukoje razvodi se od Aleksandra Jugovića, funkcionera „Srpskog pokreta obnove“, sa kojim ima kćerku Đurđu. Bivša sportistkinja, koja je vrlo uspešna u svetu modelinga, i njen partner Aleksandar odlučili su da posle dve godine zajednice okončaju brak. Uprkos takvoj odluci,ona nije izgubila veru u ljubav i instituciju braka, več vrlo optimistično i bez gorčine govori o rastavi od supruga sa kojim se venčala na raskošnoj ceremoniji avgusta 2009. godine.
Prirodna, nasmejana i vrlo iskrena u komunikaciji, lepa dvadesetšestogodišnjakinja veoma staloženo za magazin „Hello!“ potvrđuje da više nije u braku sa političarem.
- Istina je da se razvodim. Ne živimo zajedno već godinu dana a razlog za razvod je neslaganje, što je slučaj u većini brakova. Najpametnije je bilo da se raziđemo i da svako nastavi svoj život, što smo i uradili. Meni je najvažnije da naša kćerka Đurđa, koja ima devetnaest meseci, ništa ne oseti. Daću sve od sebe da tako i ostane, to mi je najbitnije od svega. Svu ljubav pružam njoj i u potpunosti sam posvećena odgajanju deteta. Poklanjam joj sve svoje vreme. Iako je još mala da bi razumela šta se dogodilo, potrudiću se da ne oseti posledice razvoda - otvoreno kaže dugonoga brineta, čiji je zaštitni znak iskreni osmeh.
- Realna sam u svemu što radim, pa i u manje prijatnim stvarima. I kada je bilo teško, prevazišla sam to, jer je ovo bilo najbolje rešenje. Usmerila sam pažnju na posao, mnogo radim, snimam domaće reklame, a uskoro bi trebalo da sa mojom majkom otvorim salon venčanica. Želim da radim na sebi. Važno je da sam ja dobro, na prvom mestu, srećna i zadovoljna zbog deteta, jer samo tako sve može da ima smisla - kroz osmeh kaže Nataša i ističe da i posle razlaza od supruga nije razočarana u brak kao instituciju.
- Apsolutno verujem u brak, i u ljubav koja traje do kraja života. Dvoje ljudi bi trebalo da se prepoznaju u tome i da taj osećaj potraje zauvek. Verujem da je to nešto posebno. Verujem u večnu ljubav, definitivno.
Iako javnost nije upoznata sa rastankom nekadašnjih supružnika, primetno je bilo da bračni par neko vreme nije posećivao javne događaje. Njihov razlaz je usledio zbog neslaganja karaktera i različitog viđenja funkcionisanja porodice i braka. Ipak, u Nataši nema ni trunke negativne energije. Dok priča o Đurđi, preplavljuje je osećaj radosti.
- Vreme koje sa njom provodim daje mi potrebnu pozitivnu energiju. Nedavno je pošla u vrtić, tako da sada imam više vremena i za posao. Posle vrtića najradije idemo u park, svaki dan nam je dinamičan. Đurđa obožava da se druži sa decom, što me raduje, jer socijalizacija je vrlo bitna kod male dece - govori nežna majka o svojoj mezimici koju vaspitava u duhu tradicionalnih vrednosti:
- Učim je da nije sreća imati mnogo igračaka, kako bi sutra znala da ceni stvari važnije od materijalnog blagostanja. Kada dobije poklon, trebalo bi da podjednako ceni i malu i veliku stvar. Sada mi je najvažnije da joj pružim što više ljubavi, mislim da se na deci to odmah vidi. Imam sestru bliznakinju i mlađeg brata i uvek sam želela da ljubav koju sam u porodici imala prenesem i na svoju - završava Nataša.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još