Nikola Grbić svom tek rođenom sinu dao ime Miloš, po svom ocu koji je ostavio neizbrisiv pečat na njegov život

Nikola Grbić svom tek rođenom sinu dao ime Miloš, po svom ocu koji je ostavio neizbrisiv pečat na njegov život

Autor: | 16/08/2010

0

Naš proslavljeni odbojkaš i igrač italijanskog kluba „Kuneo“ Nikola Grbić imao je veliki razlog za slavlje, jer su on i njegova supruga Stanislava dobili drugog sina, kome su dali ime Miloš. Prinovi se veoma obradovao i njihov trogodišnji mezimac Matija, koga su roditelji devet meseci pripremali za novonastalu situaciju. Ponosni otac ovom prilikom napravio je malo slavlje za najuži krug rodbine i prijatelja, a kao pravi džentlmen veliku feštu upriličiće čim njegova supruga bude spremna za slavlje.
- Supruga se porodila u bolnici „Narodni front“, i to kod doktora Dušana Stanojevića koji je upravnik te zdravstvene ustanove i veliki stručnjak. Prezadovoljni smo tretmanom koji je Staša dobila i zaista imamo samo reči hvale za sve ljude koji su tamo zaposleni, jer su se na najbolji mogući način brinuli o njoj - počinje svoju priču čuveni sportista.
- Kada smo pre skoro tri godine dobili prvog sina, supruga se porodila u Italiji i nije imala ni upola ovako dobar tretman kao kod nas. Naravno, tamo nije doživela nijednu neprijatnost i sve je prošlo u najboljem redu, ali sada smo mnogo zadovoljniji.
Ovaj osvajač mnogih medalja na svim najznačajnijim svetskim takmičenjima u odbojci, u dogovoru sa suprugom, izabrao je za sina ime Miloš, kako se zvao i njegov otac koji je preminuo pre skoro dve godine.
- Želeo sam da sinu dam ime po svom ocu, jer je on ostavio najdublji trag u mom i životu mog brata Vladimira - Vanje Grbića. Najviše je uticao na razvoj naših karijera i na nas kao ličnosti i ovim gestom sam na neki način želeo da mu se odužim za sve lepe stvari koje je uradio za nas. Jako mi je žao što nije više među nama i što ne možemo sa njim da podelimo ove lepe trenutke - kaže Grbić, koji je među prvima video najmlađeg člana svoje porodice.
- Ubrzo pošto se Miloš rodio imao sam priliku da ga vidim, dok će njegov stariji brat Matija morati da sačeka da mama izađe iz bolnice, jer deci nije dozvoljen pristup odeljenju na kome leže porodilje. Stanislava i ja smo ga poslednjih devet meseci pripremali za ovaj trenutak, pa verujem da će lepo prihvatiti brata. Iako je mali, već shvata da smo dobili novog člana porodice, a i sam je mogao da uvidi da se nešto dešava, gledajući kako mamin stomak raste. Rekli smo mu da će on sada dobiti brata, od koga je stariji i o kome će  da se brine i da ga čuva - objašnjava Nikola.
Bivši reprezentativac i osvajač olimpijske medalje u Sidneju posle rođenja drugog sina napravio je malu zabavu za svoje najbliže, dok će veliko slavlje organizovati sa suprugom kada se ona bude potpuno oporavila od porođaja.
- Miloševo rođenje proslavio sam sa svojim bratom i njegovom porodicom, kumovima i najužim krugom familije i prijatelja. Bilo je to tradicionalno, ali skromno slavlje, a Stanislava i ja tek planiramo da organizujemo žurku. Smatram da je žena ta koja iznese čitavu trudnoću, pa nije u redu da ja slavim bez nje - zaključuje čuveni sportista.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti