Dara Bubamara: Brak mi je na meti ljubomornih koleginica!

Dara Bubamara: Brak mi je na meti ljubomornih koleginica!

Autor: | 03/09/2010

0

Nedavno promenjeni imidž pevačice Dare Bubamare prijatno je iznenadio sve njene fanove, a još više je osvojila publiku svojim pesmama sa novog albuma. Celo leto je provela radno, nižući uspešne koncerte i nastupe. Najveću podršku pruža joj suprug Milan Kesić, sa kojim je nedavno proslavila drugu godišnjicu braka, a njihovo glamurozno venčanje u novosadskoj Sabornoj crkvi i svadbeno veselje ostalo je za pamćenje. Posle promovisanja albuma, pevačica planira da održi veliki solistički koncert u Beogradu. Za magazin „Hello!“ poznata Novosađanka najpre govori o reakciji publike i njene bliže okoline na njenu novu figuru i promenu izgleda:
- Svi mi daju komplimente. Isplatio mi se specijalni režim ishrane kojeg sam se mesecima pridržavala. Organizam mi se navikao i na vežbanje, pa lepo održavam „devojačku“ figuru. Odlično se osećam, sada mi se sve poklopilo: poslovni uspesi i odlična figura.


Plašite li se da bi kilogrami mogli da se vrate?

- Pazim šta jedem, ali nisam time opterećena. Godinama sam imala probleme s kilogramima, mršavila sam pa se potom opet gojila. Nisam debela, ali mi je zbog izgleda na malim ekranima bitno da više nikada ne vratim postporođajnu kilažu, jer je poznato da kamera dodaje pet kilograma. Rešila sam da zadržim vitku liniju.

Da li se suprugu Milanu više dopadate ovako?

- On mene voli bilo kako da izgledam. Često mi kaže da voli kad sam „bucka“. Nije to neka preterana razlika u kilogramima, ali naravno da mu prija kada mi svi daju komplimente i govore da mu supruga dobro izgleda.

Nedavno je objavljeno da ćete smanjiti grudi hirurškom intervencijom.

- To je rečeno uz šali. Svim ženama se posle trudnoće smanji obim grudi, dok se meni primetno povećao, možda i zbog toga što sam posle tri meseca prekinula sa dojenjem. U šali sam rekla da bih mogla da smanjim, a ne povećam grudi, poput mnogih žena koje to učine posle porođaja. To je izvučeno iz konteksta - ipak ne bih ništa na sebi korigovala. Do sada nisam imala nijednu operaciju, pa je ne planiram ni u skorijoj budućnosti.

Nedavno ste proslavili drugu godišnjicu braka?
- Nisam htela pompezno da proslavljam godišnjicu, zaželela sam se ušuškanog, intimnog slavlja. Godišnjicu braka proslavili smo kod kuće uz romantičnu večeru i tortu kad smo razmenili poklone. Milan je tog dana stigao iz Pariza, a ja sam ga sa Kostom čekala u vikendici njegovih roditelja, u Vrujcima. Doneo mi je „Šopardove“ minđuše, a ja sam njemu poklonila torbu i novčanik sa potpisom modnog brenda „Iv Sen Loran“.

Vaš suprug baš ume da vas iznenadi i obraduje.
- Ima mnogo više smisla za iznenađenja od mene. I ja sam romantična i nežna, ali sam opterećena obavezama. Dan pred godišnjicu braka nikome nije javio da dolazi, samo se pojavio na vratima vikendice, tačno u ponoć, noseći predivan buket cveća, sa rečima: „Srećna godišnjica, ljubavi moja“. Po ko zna koji put uspeo je da me iznenadi.

Kada planirate odmor budući da ste usred turneje?

- Nikada ne planiramo putovanja. U zavisnosti od obaveza, samo odlučimo da krenemo. Budući da stalno imam koncerte, porodični odmor će uslediti polovinom septembra. Možda ćemo Milan i ja negde otputovati i sami posle letovanja sa našim sinom Kostom. Milan je posle obeležavanja naše godišnjice braka ostao sa nama u Novom Sadu šest dana, pa je morao da se vrati u Pariz zbog poslovnih obaveza. U toku je snimanje igranog filma u koprodukciji s Ketrin Oksenberg, gde on ima posla.

Da li ste štedljivi po prirodi?
- Nisam vična štednji, ali to ne znači da sve što zaradim i potrošim. Moja odeća mnogo košta, a publika to vidi. Ulažem u sebe, ali sam dosta uložila i u nekretnine i lokale. Nisam zarađeni novac samo potrošila na „krpe“ već sam želela da nešto ostavim i za sebe. Mislim da sam se dovoljno obezbedila i da sam našla dobar balans između trošenja i ulaganja. Radim da bih obezbedila svoje dete.

Jesu li vam se promenili prioriteti u trošenju novca od kada ste postali majka?
- Za život trošimo suprugov novac, a sve što zaradim sinu stavljam na račun u banci, d bi imao sredstva za školovanje. Ja sam odrasla u radničkoj porodici, nisam imala uslove za lagodan život, pa želim da moj sin ima. Inače, suprug bolje od mene ume s novcem, ume da uštedi i da ga pametno uloži.

Dešava li vam se još da „opustošite“ radnju?

- Da, kada se potom vratim u hotel, shvatim koliko sam potrošila. No, nemam nikakav ventil - ne pijem, ne pušim, ne koristim narkotike, ne izlazim po diskotekama, malo spavam, tako da mi šoping dođe kao jedini „izduvni ventil“.

Da li vam se promenio modni stil od kada ste postali majka?
- Ne baš. Pazim da se ne razgolitim previše, mada mi drugarice kažu da i Madona ima decu. One me još doživljavaju kao „zvrka“, a ne kao majku.

Kako je Kosta reagovao na promenu vašeg stajlinga?
- Bilo je mnogo smešno kada je nedavno našao u kući „Grandovu“ kompilaciju. Kada je tu video sliku Milana Stankovića, pokazao je prstom i, misleći da sam to ja, viknuo: „Mama!“ Svi smo se smejali, ali dete najviše reaguje na kosu. Inače, iako je mali, zna da je njegova mama pevačica. Stalno traži da sluša moj album, a kada me vidi na televiziji, burno reaguje vičući: „Mama“.

Planirate li da se Kosta školuje u inostranstvu ili u Srbiji?

- Biće onako kako on bude želeo. Neću da mu ništa namećem, ali mislim da bi bilo bolje da ide u privatnu školu. Gde ćemo živeti u tom trenutku zavisi od moje karijere, pa će možda Kosta upisati internacionalnu školu negde u inostranstvu.

Poznata je vaša strast prema četvorotočkašima. Da li ste planirali da uskoro promenite automobil i da li Konstantin voli da se vozi?
- Imam nekoliko dobrih automobila, a neke retko vozim. Opet, kad vidim neki dobar model, poželim da ga kupim, iako mi nije potreban. Što se tiče Kostine ljubavi prema vožnji, on nije kao sva deca, jer čim vidi automobil, s oduševljenjem trči da sedne u njega. Kada smo nedavno šetali Šanzelizeom, uzeo je ključeve od mojih kola i zaleteo se ka skupom izloženom modelu automobila. Suprug mi je odmah rekao da smo „nadrljali“ kada napuni osamnaest godina. Uživa u vožnji, i dok je u kolima, samo ćuti i „kulira“. Neverovatno je da sa osamnaest meseci, čim sedne na sedište, sebi stavlja pojas. Niko u to ne veruje, ali to je istina.

Koliko je reči naučio od kada je počeo da priča?
- Ne može još da oformi rečenice, ali je proširio rečnik. Neverovatno je pametan i samostalan budući da se ni za koga nije previše vezao, što smatram da je dobro. Ponekad se rasplače kada Milan i ja uveče izlazimo. Tada ga Milanova tetka obično dovede u dvorište da mu pokaže macu ili kucu da bismo mi mogli da odemo. Kada ja sama krenem negde, i uđem u automobil, počne da plače. To me baš potrese pa često i otkažem izlazak. Trudim se da mu objasnim zašto moram negde da idem.

Da li ste vodili sina na bazen u banju Vrujci i uživa li u kupanju?
- Uživa, uopšte ne bi izlazio iz vode. U Vrujcima se po ceo dan kupao u bazenu, a i prošlog leta je uživao na moru. Čim mi prođu koncerti, vodiću ga na letovanje. Volim podjednako inostranstvo i Crnu Goru, pa ću videti gde ćemo otići na odmor.

Pesma „Sangrija“ izdvojila se kao letnji hit. Odakle inspiracija za melodiju o španskom piću?
- Mladalačka je, „morska“, pa je „Sangrija“ asocijacija na leto. Na koncertima je toliko vole da sve vreme dok je pevam publika baca razne plišane igračke. Planiram da snimim dva visokobudžetna spota, pa onda nameravam da promovišem novi album, od septembra, kad počnu emisije na televiziji. Zvanična promocija je zakazana za 7. septembar.

Poznato je da ste imali nesuglasice sa Sašom Popovićem u vezi sa  izdavanjem albuma.
- Bog sve vidi, svako zasluži svoje. Pokazala sam da imam snage, okrenula  sam leđa i išla protiv svih. Sve se vrati u životu, i dobro i loše. U ovom poslu se sve preokrene za jedan mesec. Mene nije stvorio „Grand“. Znam kakav je u „Grandu“ bio loš odnos prema izvođačima, i prva sam okrenula leđa tom ružnom i nekorektnom ponašanju.

Kako komentarišete to što je propevao maneken Mladen Radulović, Anabelin momak?
- Meni je to čudno, ali neka svako radi šta hoće. Ne volim spajanje ljubavi i karijere baš zato što sam ja bivšeg supruga eksponirala u javnosti. Sad znam da je to pogrešno. Ovo sada što radim je prava stvar - svako treba da ima svoj posao. Spajanje posla i ljubavi mi je bezveze, kao i momci koji su telohranitelji svojim devojkama pevačicama.

Da li ste dobili ponudu da učestvujete u rijalitiju „Survivor“?
- Jesam, ali sam se zahvalila i odbila. Takav šou me ne zanima, prvenstveno što imam malo dete i novi album. Vesna Zmijanac je mnogo postigla u životu i karijeri, nesumnjivo da je htela da proba nešto novo, interesantno, ali mi je čudno da su velike zvezde to prihvatile.

Zvezde često pokažu drugu stranu ličnosti u konfliktnim situacijama. Biste li vi to sebi dopustili?
- Ne, jer ne mogu da ćutim, kao što ne bih mogla da glumim nešto što nisam. Od učesnika na poslednoj „Farmi“ poznajem Miloša Bojanića i znam da je i u realnom životu takav. Druge ne poznajem dobro, ali mi je ponašanje mnogih bilo degutantno.

Iako cela nacija zna da ste srećno udati, dešava li se da vam prilaze muškarci sa željom da se upoznate?
- Kako da ne, stalno dobijam komplimente. Ne mogu da izbegnem muško društvo, a saradnici, menadžeri i mnogi drugi žele da me odvedu na ručak. Ja to „iskuliram“, u srećnoj sam zajednici i lepo mi je.

Osećate li ponekad zavist koleginica što ste u srećnom braku?
- Ne mogu da verujem koliko ima zavisti, svaki dan se razočaram u neku koleginicu. No, bitno mi je ko me ogovara. One koje su uspešne u poslu ne ogovaraju. Ljudska zloba na estradi je strašna. Srećom, nigde se ne krećem. Imam prijatelje i porodicu. Javljaju mi ko je šta od ljubomornih kolega rekao za mene, tako da sve znam. Mada, kad me sretnu, ulizuju mi se i na licu imaju lažne osmehe, a to ne podnosim. Volim iskrene odnose. Šteta, volela bih da postoji samo ljubav na estradi kao nekada. Danas je sve postalo nenormalno.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin