Saša Kovačević kaže da je njegova veza sa Jovanom bila u krizi jer nije imao vremena da joj se posveti

Saša Kovačević kaže da je njegova veza sa Jovanom bila u krizi jer nije imao vremena da joj se posveti

Autor: | 14/10/2010

0

Problemi koji su nastali u vezi Saše Kovačevića i njegove devojke Jovane Koković su prošlost. Par je uspeo da prevaziđe sve nesuglasice i ponovo uživa u ljubavi. Iako su mnogi pomislili da je došlo do raskida, jer se Saša  posle izjave da mu je veza u krizi bez svoje lepše polovine pojavio na promociji CD-a Ane Nikolić, njih dvoje su ipak ostali zajedno. Rešeni da svojoj ljubavi daju još jednu šansu uspeli su da sve trzavice koje su imali proteklih nedelja ostave iza sebe, i opet su posvećeni jedno drugom kao na početku veze.
- Tačno je da su se između mene i Jovane javili problemi, ali smo sve uspeli da rešimo i sada je sve u najboljem redu. Bio sam prezauzet poslom, mnogo sam putovao, što je uticalo na našu vezu. Glavni problem, ako tako mogu da ga nazovem, bio je manjak slobodnog vremena. Što se tiče promocije albuma Ane Nikolić, Jovana nije išla sa mnom, jer to ne praktikujemo. Na taj način pokušavam da privatni život zaštitim od medija - kaže Saša za „Hello!“.

I dok pevač „Siti rekordsa“ kao opravdanje za krizu u vezi ističe brojne poslovne obaveze, mediji tvrde da je najveći krivac Nikolina Pišek. Kada je atraktivnoj voditeljki ponudio da snime duet, u kojem je poziva na druženje jer za njega nema lepše devojke od nje, došlo je do čestih razmirica između Saše i njegove izabranice. Poznata Hrvatica i Kovačević sve više vremena su provodili zajedno, i osim višesatnog rada u studiju, pojavljivali su se u kafićima u novobeogradskom naselju Retenzija. Paparaci su ih opsedali i beležili njihovo druženje, što je Jovani zasmetalo. Osetila se zapostavljenom, jer njen dečko za nju više nije imao vremena kao ranije, već se viđao samo sa brinetom, koja je u avgustu raskinula veridbu sa Kristijanom Curavićem.

- Nikome se ne pravdam što provodim vreme sa Nikolinom. Ona je pametna, atraktivna i pozitivna dama. Priroda našeg odnosa je poslovna, ali ne poznajem nijednog muškarca kome nije prijatno u njenom društvu - izjavio je Kovačević.
Kada je shvatio da njegova romansa može da doživi kraj, dvadesetpetogodišnji pevač je rešio da spase svoju vezu. Uverio je devojku da sa jednom od najatraktivnijih voditeljki nije imao ništa i obećao da će joj se više posvetiti. Jovana opet provodi vreme kod svog dečka u stanu i odlazi na njegove nastupe.
Jovana i Saša početkom avgusta proslavili su godišnjicu zabavljanja u grčkom letovalištu Pefkohori. Do nedavne krize njihova ljubav bila je idilična, bez svađa i skandala. Kovačević je tajio da je posle raskida šestogodišnje veze sa Ivonom Laković ponovo zauzet, jer je čekao da prođe vreme kako bi video da li će odnos sa novom izabranicom prerasti u nešto ozbiljnije. Tek posle pola godine otkako su se prvi put poljubili, priznao je da je sa lepom Nišlijkom u vezi. Tada je, kako je svojevremeno izjavio, shvatio da je dvadesettrogodišnja studentkinja prava osoba za njega i da nema razloga da krije da je osvojila njegovo srce, pa ju je i angažovao da se pojavi u njegovom spotu za pesmu „Kome da verujem“ sa poslednjeg CD-a „Ornament“.

Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti