Vladimir i Bojana Stojković, supružnici kojima je profesionalnost uvek na prvom mestu

Vladimir i Bojana Stojković, supružnici kojima je profesionalnost uvek na prvom mestu

Autor: | 27/10/2010

0

Uspešna manekenka Bojana Stojković koja već drugu godinu zaredom radi kao zaštitno lice brenda „SP“, kreatorke Suzane Perić, imala je jedan od najtežih zadataka u karijeri kada je neposredno pred  izlazak na pistu saznala da su navijači naše reprezentacije u Đenovi napali njenog supruga, golmana Vladimira Stojkovića. Naime, dok se spremala da otvori reviju Suzane Perić na „Fashion Selectionu“, ova lepa dama je od novinara saznala da je njen suprug napadnut neposredno pre početka utakmice Srbija-Italija, ali to je nije omelo da profesionalno korača modnom pistom, trudeći se da prisutni ne primete nemir na njenom licu.
- Bila sam zatečena kada me je, nekoliko minuta pre nego što sam izašla na pistu, jedna novinarka pozvala i rekla mi šta se dogodilo u Italiji. Pokušala sam da stupim u kontakt sa suprugom, ali nisam uspela, pa sam odlučila da svoj posao odradim što profesionalnije koliko sam u tom trenutku bila u mogućnosti - počinje svoju priču Bojana.

- Da se sve desilo sat ili dva ranije, verovatno ne bih bila u stanju da učestvujem na reviji. To bi mi teško palo, jer bih Suzanu ostavila na cedilu. Posle vesti koju sam dobila bila sam u šoku, ali sam uspela da skupim snagu i izađem na pistu. Tek kada se revija završila, svatila sam koliko je situacija ozbiljna. Odmah sam krenula kući i srećom uspela sam da dobijem Vladimira. Razgovor sa njim me je umirio i donekle prekinuo agoniju u kojoj sam se nalazila - kaže atraktivna crnka kojoj je ovo bio najteži trenutak u karijeri.
- Nikada u životu ništa slično nisam doživela i to su bili zaista teški trenuci - iskrena je Bojana. Ona je poslednjih dana svim srcem uz svog supruga koga zbog ugrožene bezbednosti posle povratka iz Italije obezbeđuje žandarmerija.
Posle svega što joj se desilo, lepa manekenka je ipak zadovoljna što je  u veoma teškom trenutku uspela da se izdigne iznad situacije i profesionalno predstavi modele Suzane Perić čija je revija po tradiciji jedna od najzapaženijih na modnoj manifestaciji „Fasion Selection“.
- Suzana i ja sarađujemo već drugu sezonu zaredom i drago mi je što me je ponovo izabrala da budem zaštitno lice njene kolekcije. Pošto smo postale i prijateljice znam koliko se trudila oko novih modela i smatram da je uspela da napravi izuzetno dobru kolekciju koja je potpuno po mom ukusu. Iako nisam bila mnogo pribrana tokom njene revije, primetila sam da je bila izuzetno velika gužva i da je bilo mnogo ljudi koji zbog nedostatka mesta nisu mogli da prisustvuju tom modnom hepeningu, iako su to mnogo želeli. Naravno, kao i svaki put kada je reč o predstavljanju njenih novih modela u prvom redu je bilo mnogo javnih ličnosti - objašnjava gospođa Stojković koja će  predstojeće jeseni i zime nositi mnoge modele sa potpisom „SP“.
- I pre nego što sam se upoznala sa Suzanom, volela sam njen rad i posećivala sam gotovo sve njene revije. Tada je uglavnom kreirala večernje haljine koje sam rado oblačila kada bi se ukazala prilika za tako nešto. Sada mi je mnogo drago što je napravila kolekciju koja nije toliko elegantna, tako da sam naručila desetak kreacija koje ću sigurno nositi u narednom periodu - zaključuje Bojana.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin