Ana Štajdohar tvrdi da je njena ljubav sa Nikolom njihova religija, a oni njeni vernici

Ana Štajdohar tvrdi da je njena ljubav sa Nikolom njihova religija, a oni njeni vernici

Autor: | 26/12/2010

0

Ljubavno-poslovni par Ana Štajdohar i Nikola Demonja, koji nastupaju u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ na „Prvoj“ televiziji, u emotivnoj su vezi već tri i po godine. Pevačica i saksofonista su se upoznali zahvaljujući muzici. Za magazin „Hello!“govore kako je sve počelo.
- Bili smo u pratećem bendu “Flamingosa”, a kako smo bili i komšije, počeli smo da izlazimo zajedno. Družili smo se intenzivno osam meseci i svi su  mislili da smo par, što smo s vremenom i postali. Očigledno je da nam je muzika odličan saveznik
- kaže Ana.
Otkako su se zaljubili jedno u drugo, nisu se odvajali. Počeli su da žive zajedno, a pre dve godine su kupili papagaja Miću i sada su, kako Nikola kaže, tročlana porodica.
- Ljubav je naša religija, a mi njeni vernici. Jedno u drugom smo pronašli idealnog partnera i želimo da verujemo da ljubav može da traje zauvek - ističe talentovani muzičar koji svira na koncertima Zdravka Čolića i drugih velikih muzičkih imena.

O tome koliko mu muzika znači i odakle crpi inspiraciju Nenad kaže:
- Muzika je kao profesija inspirativna, bilo da je reč o saradnji sa najvećim imenima naše muzičke scene i sviranju na velikim koncertima ili o nekoj vrsti autorskog rada. Meni i Ani ljubav predstavlja inspiraciju za posao jer radimo zajedno. Ana je za mene inspiracija i sinonim za ljubav.
Tridesetogodišnjakinja sa diplomom italijanskog jezika kaže da je inspiracija za pisanje tekstova i muzike najčešće iznenadi, pa ideju mora da snimi mobilnim telefonom. O zajedničkom životu, ljubavi sa Nenadom i planovima za venčanje priča:
- Nismo tipičan par koji venčani list smatra presudnim za životnu harmoniju, ali smo se verili s namerom da našu vezu jednog dana krunišemo brakom.
Lepa plavuša otkriva da je njen verenik, koji želi da ona dopiše njegovo prezime u ličnu kartu, na početku veze učinio vrlo romantičan gest.
- Posvađali smo se zbog neke gluposti, pa je Nikola odlučio da po velikom pljusku, bez kišobrana, onako sav mokar, dođe do mene i da me iznenadi. To bi izgledalo skroz romantično da kiša u međuvremenu nije stala, pa je uspeo samo malo da pokisne. Čekao je napolju da ponovo počne kiša i tek je onda došao do mene. Bila je to scena kao iz filmova. Nikola kaže da njegova verenica ume često da ga iznenadi i da mu kupi nešto što mu se dopalo, dok je njemu najlakše da je obraduje komadom odeće nekog od njenih omiljenih modnih kreatora poput Ane Vasiljević, Marije Sinđelić, Ane Grebec, Katarine Puzić i Tijane Zunić, koje kreiraju autentični izgled pevačice. Iako je svestan njene lepote, Nikola nije ljubomoran bez razloga.
- Nikada ne napadam bez razloga, ali držim do sebe i svog „malog sveta“ u kome smo, za sada, Ana i ja. Ne daj bože da neko nešto petlja oko moje princeze. Agresija ne dolazi u obzir, ali bih bio vrlo nezgodan.
Oboje su vatreni i lako planu, ali otkrivaju da se brzo pomire kada ih  „napuste demoni“.
- Desi nam se da se zbog sitnice posvađamo, ali zato pomirenje uvek bude vatrenije nego svađa - otkriva muzičar koji je „zvezdaš“ kao i Ivan Ivanović, pa se saradnici često druže na stadionu „crveno-belih“. Ljubavni par će za Novu godinu nastupiti u Novom Sadu, a kako nemaju vreme za zimovanje, planiraju kraću posetu prijateljima u Beču. Oboje vole decu, a pevačica smatra da će njen verenik biti odličan otac, u šta se više puta uverila. Sigurna je da će jednog dana biti dobri roditelji, dok Nikola ističe da obožava decu.
- Trenutno u mom životu postoje dva mališana, sestrić Sven i kumče Andrija koje volim kao svoju decu. Oni su mi jasan znak da su deca najveća radost, ali i najveća obaveza i odgovornost koju čovek može da ima. Kad budem dovoljno zreo i spreman da svoj život posvetim deci, Ana će na svet doneti najlepše poklone koje muškarac može da dobije.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još