Novogodišnja želja Seke Aleksić: Želim da me u 2017. obraduje još jedno dete

Novogodišnja želja Seke Aleksić: Želim da me u 2017. obraduje još jedno dete

Autor: | 31/12/2016

0


Seka Aleksić ostavlja iza sebe godinu koju će pamtiti do kraja života jer je postala majka, na šta je čekala sedam godina.

Ona i njen suprug Veljko Piljikić dugo će pamtiti 2016. godinu, jer je 24. septembra u njihov dom ušao je mali Jakov i tako im ulepšao život. Roditelji toliko uživaju sa malim sinčićem, da oboje žele da ih u narednoj 2017. obraduje još jedno dete, ako ne, onda bar informacija da je pevačica u drugom stanju.

Seka Aleksić: Božanstveno je baviti se humanitarnim radom (video)

- Nisam euforičan tip kada je Nova godina u pitanju. Najviše se radujem božićnim praznicima, jer te dane provodimo u krugu porodice. Dolaze mi svekar i svekrva iz Negotina, moja majka, otac i brat. Tradicija je da tata donosi badnjak, ali ovo će definitivno biti najradnosniji Božić u mom životu, tu mi je sin - kaže Seka, a piše "Kurir".

- Želimo još troje, četvoro dece. Hoćemo da najveća razlika između njih bude dve godine. Jakova sam čekala sedam godina. Sledeće u planu je promocija albuma, a onda se opet posvećujem porodici - otkrila je pevačica svoje planove.

Seka Aleksić: Ne razumem žene koje ne žele da doje svoju decu

Seka za doček nastupa na Kopaoniku, a trebalo je da ide u pratnji sa suprugom i sinom, ali će zbog gripa sama otići na put i to dva sata pred nastup. Uživaće u pevanju i odmah se vratiti nazad za Beograd, a posle Božića planirali su odlazak u Beč na mesec dana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram
Tagovi: seka aleksić

Pročitajte još

Najnovije vesti