Janko Tipsarević: Zbog upale pluća odložio povratak na teren

Janko Tipsarević: Zbog upale pluća odložio povratak na teren

Autor: | 13/01/2015

0

Godina za nama teniseru Janku Tipsareviću donela je najlepše trenutke na privatnom planu, ali i najveće izazove u njegovoj karijeri profesionalnog sportiste. Rođenje kćerke Emili početkom godine odagnalo je osećaj očaja zbog zdravstvenih problema, kada mu je u oktobru prethodne godine dijagnostikovan tumor na peti. Posle dve operacije i uspešne rehabilitacije, uspešni teniser u septembru je ponovo počeo da trenira, ali ga je pred kraj godine zdravlje ponovo izdalo.
- Dragi fanovi, pripreme za narednu sezonu sam, nažalost, morao da pomerim zbog ozbiljne upale pluća koja me je zadesila na početku trenažnog procesa. Takmičarski povratak ću pomeriti za februar 2015. godine. Hvala svima na podršci - napisao je poznati teniser na društvenoj mreži „Tviter“, posle čega su usledile brojne poruke podrške. U ekskluzivnom intervjuu koji je u decembru dao za magazin „Hello!“ Tipsarević je istakao da mu je supruga Biljana bila najveća podrška u teškom životnom periodu.
- Zahvaljujući ljubavi, podršci i optimizmu moje supruge uspeo sam da savladam teške momente - rekao je Janko, koji je novogodišnje i božićne praznike proveo u društvo supruge i kćerke u Dubaiju.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Foto: Biljana Tipsarević / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin