Gvinet Paltrou otvoreno o bivšim partnerima Bredu Pitu, Ben Afleku i Krisu Martinu

Gvinet Paltrou otvoreno o bivšim partnerima Bredu Pitu, Ben Afleku i Krisu Martinu

Autor: | 15/01/2015

0


Gostujući u jednoj američkoj radijskoj emisiji, holivudska glumica Gvinet Paltrou otkrila je do sada nepoznate detalje o svojim bivšim emotivnim partnerima. Četrdesetdvogodišnja filmska zvezda prvi put je javno progovorila o svom odnosu sa Bredom Pitom, za koga je bila i verena.
- Bila sam pravo dete kada smo se upoznali na snimanju filma "Seven". Imala sam 22 godine i odmah sam se zaljubila u njega. Bio je tako divan i sladak. Mislim, ipak je to Bred Pit - rekla je kroz smeh Gvinet, dodajući da su ga njeni roditelji mnogo voleli.
- Mog oca je mnogo pogodilo kada smo Bred i ja raskinuli. Voleo ga je kao rođenog sina - otkrila je glumica, koja je nakon Breda uplovila u romansu sa još jednim holivudskim zavodnikom Benom Aflekom, sa kojim je tokom tri godine imala veoma burnu vezu.

Ona je priznala da njeni roditelji nisu imali ništa protiv njihove odluke da stave tačku na svoj emotivni odnos.

- Mislim da su kod njega cenili to što je vrlo inteligentan, supertalentovan i zabavan. Međutim, to nije bio pravi trenutak u njegovom životu za ozbiljnu vezu - rekla je oskarovka, koja je i sa Aflekom ostala u dobrim odnosima, a za njegovu sadašnju suprugu i koleginicu Dženifer Gardner ima samo reči hvale.
- Benova supruga je sjajna, ne samo da je lepa i prijatna, ona i kuva i mnogo je posvećena deci. Stvarno je divna i ja je mnogo volim.


Na pitanje o odnosu sa bivšim suprugom frontmenom grupe "Coldplay" Krisom Martinom, glumica je rekla da je u njegovoj muzici našla utehu nakon smrti svog oca 2002. godine, a nedugo potom njih dvoje su otpočeli vezu, koju su 2004. godine krunisali brakom i dobili dvoje dece. U martu proše godine poznati par se definitivno razišao, ali Gvinet navodi da su ostali u odličnim odnosima.
- Kris je divan, prava duša od čoveka. Nas dvoje spaja snažno prijateljstvo i mnogo se smejemo kada smo zajedno - otkrila je glumica, koju je voditelj potom pitao zbog čega ne odobrava njegovu vezu sa Dženifer Lorens, a ona ga je iznenadila odgovorom.
- Ko kaže da ne odobravam njihovu vezu? Krisa poštujem kao oca svoje dece, to je njegova odluka, a on ne bi bio sa nekim ko nije sjajan - rekla je Gvinet.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Foto: Sipa Press; Fame

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin