Melani Braun i Stiven Belafonte: Romantična večera u Njujorku

Melani Braun i Stiven Belafonte: Romantična večera u Njujorku

Autor: | 19/01/2015

0

Kraj prošle godine bio je buran za Melani Braun i njenog supruga Stivena Belafontea. Međutim, tridesetdevetogodišnja pevačica i njen suprug i vršnjak uživaju u početku 2015. godine. Mel se na svom profilu na Tviteru pohvalila da je sa mužem bila na romantičnoj večeri u Njujorku, a objavila je "selfi" na kojem oboje izgledaju srećno i zadovoljno.
Par se našao usred medijskog skandala kada su  fanovi optužili Stivena da tuče Melani, nakon što se ona u javnosti pojavila s masnicama i ogrebotinama. Tim tvrdnjama u prilog išla je i njena nekadašnja izjava da se često žestoko svađa sa suprugom, ali da se na kraju uvek pomire.
Belafonte je odlučno dematovao da je zlostavljao suprugu, a nakon što je na takve glasine reagovala pevačicina kćerka, na kraju je i Melani izjavila da je suprug nikada ne bi udario.
Sredinom decembra prošle godine bivša "Spajsica" završila je u bolnici jer je pomešala alkohol i tablete za smirenje. Za masnice na njenim rukama bile su odgovorne medicinske sestre jer joj zbog mršavosti nikako nisu mogle pravilno staviti igle kako bi joj dale infuziju, ispričala je tada pevačica, koja je samo desetak dana kasnije u društvu supruga proslavila Božić i na društvene mreže objavila porodičnu fotografiju, kako bi demantovala razlaz.

Autor: Life Content

Foto: Melanie Brown / Twitter

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti