Dženifer Garner: Navikla sam se na ekstremne dijete

Dženifer Garner: Navikla sam se na ekstremne dijete

Autor: | 24/01/2015

0

Glumica Dženifer Garner bila je na ekstremnoj dijeti tokom rada na seriji "Alias", u kojoj je glumila agenta CIA-e, a emitovala se od 2001. do 2006. godine. Ovaj dugi period ostavio je traga na njoj i ekstremne dijete su, tvrdi glumica, postale deo njenog uobičajenog života.

- Toliko sam dugo bila na dijeti radivši seriju Alias i radivši na svom telu da izgledam kao superheroj da više ništa od toga ne smatram ekstremnim. Sve kalorije koje unosim i danas brojim. Jednostavno ne mogu da se oduprem mislima poput "Ukoliko skinem dva kilograma moći ću da stanem u ovu haljinu". To je postalo deo mene - rekla je Garnerova.

Istakla je kako najčešće jede salate, ali i da postoji hrana koje se nikada nije odrekla.

- Shvatila sam da ne mogu da prođem pored picerije, a da ne pojedem barem parče. Moja deca vole picu. Ne mogu da odem na nečiji rođendan, a da je ne probam - kazala je glumica.

U Holivudu je počela da radi kada je imala 23 godine. Od tada vodi poseban način života.

- Trudila sam se da jedem zdravo i to je ostavilo traga na meni. Tada nismo nosili pirsinge, šminkali se, imali pramenove i farbali se. Morali smo da budemo prirodni. Moj otac to nije dozvoljavao jer je smatrao da nije ženstveno. Njemu mogu da zahvalim na svom izgledu - rekla je supruga poznatog glumca Bena Afleka koji se takođe može pohvaliti odličnom figurom.

Autor: Life Content

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin