Ana Ivanović: Nemci oduševljeni devojkom svog omiljenog fudbalera

Ana Ivanović: Nemci oduševljeni devojkom svog omiljenog fudbalera

Autor: | 02/02/2015

0


Iako je nedavno izjavila da nema vremena za ljubav, potvrda romanse pete teniserke sveta Ane Ivanović i "Bajernovog" veznika i kapitena nemačke reprezentacije Bastijana Švajnštajgera s prvim danima nove godine stigla je i iz daleke Australije - društvene mreže preplavile su fotografije na kojima se šetaju plažom "Bondi", držeći se za ruke.
Par je krajem decembra otputovao u Melburn, gde se lepa Beograđanka pripremala za turnir u Brizbejnu. Da su nerazdvojni svedoči i činjenica da ju je dečko bodrio čak i tokom treninga u "Rod Laver Areni".
Slobodno vreme uglavnom su provodili na obali Indijskog okeana, gde je i nastala fotografija koja se nekoliko dana kasnije, praćena rečenicom "Ona je njegova nova sreća", našla na naslovnoj strani nemačkog nedeljnika "Bunte".
Na Aninu i Bastijanovu vezu tamošnji mediji u početku nisu gledali blagonaklono, uvereni da je Ivanovićeva glavni krivac za krah Švajnštajgerove sedmogodišnje romanse sa nemačkom manekenkom Sarom Brandner. Bastijan i Sara poslednji put viđeni su zajedno letos u Dubrovniku, a da je najplaćeniji igrač "Bundes lige" ponovo slobodan postalo je jasno 1. avgusta, kada je na Ibici proslavio rođendan bez jedne od najlepših žena Nemačke. Tabloid "Bild" odmah je namirisao da je posredi raskid, dok su već u septembru na njegovim stranicama objavljene Anine i Bastijanove prve fotografije nastale u Njujorku tokom "US Opena".
Okidač za vezu o kojoj sa jednakim žarom pišu i domaći i strani mediji bio je "Ice Bucket Challenge", na kome su se slavne ličnosti širom sveta polivale hladnom vodom, kako bi podigle svest o amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi. Ana je tom prilikom nominovala Bastijana.
Između putovanja od Amerike do Australije nemački fudbaler stigao je i do Beograda, gde je sa svojom izabranicom 6. novembra proslavio njen dvadesetsedmi rođendan. U srpsku prestonicu navodno je došao privatnim avionom, a tabloidi su se raspisali da je tom prilikom upoznao Anine roditelje.
Nemački "Bunte" ne krije oduševljenje našom teniserkom.
- Ana Ivanović jedna je od najlepših sportistkinja planete. U Srbiji je superzvezda, krasi naslovnice sportskih i modnih časopisa, na televiziji su joj posvećene specijalne emisije... "Teniska Lolita" uživa poštovanje i na internacionalnom nivou, posebno pošto je 2008. godine zauzela prvo mesto na svetskoj rang-listi. Svojom igrom do sada je zaradila dvanaest miliona dolara, a isto toliko inkasirala je radeći reklamne kampanje. Vlasnik je impozantnog imanja na Majorki, smeštenog na obroncima iznad Palme, čija se vrednost procenjuje na oko četiri i po miliona evra. Četiri godine mlađi brat Miloš, sa kojim je veoma bliska, studira internacionalni menadžment u Londonu, dok otac Miroslav u Beogradu vodi agenciju za nekretnine. Srpsku tenisku divu muškarci su oduvek saletali - zabavljala se sa španskim lepotanom Fernandom Verdaskom, australijskim golferom Adamom Skotom i nekadašnjim teniserom Markom Stilitanijem. I sada sa Bastijanom Švajnštajgerom, kome je, izgleda, veoma stalo do nje. Zašto bi, inače, tako često leteo na mesta na kojima se Ana nalazi? Priča se da su se upoznali na jednoj karnevalskoj žurki, koju je slavni fudbaler prošle godine organizovao u Minhenu. Džet-set veza se razvija, a dok lebdiš na sedmom nebu, sve je moguće - zaključuje nemački nedeljnik.

Piše: Nikola Golubović; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti