Ana Ivanović: Ljubav pokreće na nove uspehe

Ana Ivanović: Ljubav pokreće na nove uspehe

Autor: | 05/11/2014

0

Najbolje teniserke planete prošle nedelje su se okupile u Singapuru, gde je igran poslednji „WTA“ turnir u ovoj godini. Među osam odabranih posle duže vremena ponovo se našla i naša Ana Ivanović, koja se konačno vratila u formu, ali i u sam vrh „belog sporta“. Uzbudljivi mečevi bili su puni iznenađenja, neke od „nepobedivih“, na primer Serena Vilijams, doživljavale su katastrofalne poraze, dok su ubedljivo trijumfovale one od kojih je pobeda najmanje očekivana. Sigurna u sebe, Ana je blistala u svim mečevima zahvaljujući sigurnoj igri i snažnim servisima, nagoveštavajući da bi opet mogla da postane „strah i trepet“ za protivnice. Za sve te pobede i osvojene turnire koji su je odveli u „WTA“ finale nije zaslužna samo dobra igra već i nova ljubav.
Ali, jedna od najlepših teniserki sveta, koja nikada nije komentarisala svoj privatni život, još nije priznala vezu sa Bastijanom Švajnštajgerom, iako o tome već dva meseca bruji cela sportska javnost. Ana i kapiten fudbalske reprezentacije Nemačke upoznali su se u Njujorku, a sportista je zbog atraktivne Srpkinje ostavio makekenku Saru Brandner. Ako je verovati dobro upućenim izvorima, nedavno su boravili i u Beogradu. Navodno, viđeni su na beogradskom Ušću, u jednom od splavova nadomak Brankovog mosta, a onda su se šetali Zemunskim kejom i večerali u jednom restoranu. Bastijan se sve vreme krio ispod kačketa, dok su im stražu držali Anin brat Miloš i prijatelji. Nemac je toliko zaljubljen u lepu teniserku da se šuška kako planira da kupi stan u njenoj zgradi na Novom Beogradu ne bi li joj bio bliže.
Dok je sa koleginicama podeljenim u „belu“ i „crvenu“ grupu fanovima slala poljupce iz azijske metropole, dokumentujući fotografijama na društvenim mrežama koliko se dobro zabavljaju kad nisu na terenu, Ana je bila zvezda tamošnjih medija. Mnogi su stekli utisak da se više pričalo o njoj nego o samim mečevima. Organizatorima je bilo savršeno jasno ko će privući najviše pažnje ljubitelja tenisa, pa su taktički odlučili da završni turnir otvore Ivanovićeva i Serena Vilijams. Iako ljute rivalke kad ukrste reket, Ana i tamnoputa Amerikanka odlično se slažu na zabavama koje se organizuju povodom takmičenja, što su pokazale i u Singapuru. Lepa Beograđanka svima je oduzela dah pošto je postavila slike u kupaćem kostimu sa jedne od egzotičnih plaža, a potom je sa Petrom Kvitovom, Karolinom Voznijacki i Agnješkom Radvanskom uživala praveći selfi fotografije na jednom partiju i mameći uzdahe prisutnih u dugoj ljubičastoj toaleti. Naredne večeri nosila je kratku crnu haljinu koja je otkrivala njene duge noge i učinila da prisutni na konferenciji za novinare potpuno zaborave na ništa manje zanosnu Mariju Šarapovu.
- Divno je biti u Singapuru. Uzbuđena sam što sam se našla među osam najboljih na svetu jer sam ispunila veliki cilj kome sam težila od početka sezone. Ipak, morala sam naporno da radim. Bilo je malih oscilacija zbog prevelike želje, ali na kraju se sve dobro završilo - izjavila je Ivanovićeva dok je boravila u kosmopolitskom Gradu lavova, gde su je neprestano opsedali i obožavaoci i mediji koji su je nazvali „srpskom boginjom“.
Očigledno je da Ana blista od sreće, ne samo zbog odlične sezone već i zbog romanse sa Švajnštajgerom. Fudbaleru minhenskog „Bajerna“ ovih dana mnogi zavide zbog srpske lepotice koja se u Singapuru pokazala u neverovatno atraktivnom izdanju, kako na terenu, tako i van njega.

Piše: Snežana Ilić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin