Porodica Vitni Hjuston: Oporavak Bobi Kristine bio bi pravo čudo

Porodica Vitni Hjuston: Oporavak Bobi Kristine bio bi pravo čudo

Autor: | 02/02/2015

0

Bobi Kristina, kćerka Vitni Hjuston, koju je suprug našao bez svesti u kadi, nalazi se u indukovanoj komi, a izvori bliski porodici kažu kako bi oporavak bio čudo kojem se svi nadaju. Njen otac Bobi Braun odmah je iz Los Anđelesa doleteo u Rosvel kako bi bio uz svoju kćerku, a u kratkom saopštenju za javnost zamolio je za privatnost u ovim teškim i neizvesnim trenucima.
Izvori bliski porodici kažu kako je Bobi neutešan i van sebe - smrt bivše supruge Vitni Hjuston u februaru 2012. teško je podneo, a da na tako sličan način izgubi i kćeku, potpuno bi ga ubilo.
Dvadesetjednogodišnja Bobi Kristina pronađena je bez svesti u kadi u svom domu u Rosvelu posle čega je hospitalizovana, a lekari su je stavili u indukovanu komu zbog oteklina na mozgu.
Iako su njenu majku pre tri godine našli mrtvu u istoj situaciji, u krvi Bobi Kristine nisu pronađeni narkotici, kao što je to bio slučaj kod pokojne pevačice.
- Bobi je na respiratoru i njen mozak beleži minimalne aktivnosti - kažu izvori bliski porodici i dodaju da su im lekari rekli kako je oporavak moguć, ali da bi bio ravan čudu.

Autor: Life Content

Foto: Sipa Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin