Anđelka Prpić: Ne pravim dugoročne planove

Anđelka Prpić: Ne pravim dugoročne planove

Autor: | 12/02/2015

0

Neposredna je i na poslu i u svakodnevnom životu. Ne trudi se da to sputa jer, kaže, kada joj neko traži da se “udidi”, onda neprirodno i izgleda i zvuči. Kao takva, Anđelka Prpić (30) odlično se snašla u ulozi Čarne u seriji “Žene sa Dedinja” na Prvoj, ali i voditeljke “Bulevara u 5 do 5” na B 92, gde je spontanost glavna preporuka.
- “Bulevar” sam pratila i pre nego što sam počela da radim u njemu. Tek godinu dana posle večernjeg krenuo je popodnevni koji vodimo Miloš Urošević i ja. Moja ljubav je gluma, ali sam se u televiziji pronašla usput i svakoga dana na posao idem nasmejana - kaže Anđelka.

Šta možemo da očekujemo u nastavku “Žena sa Dedinja”?

- Ne znam šta će dalje biti. Jer, postoji holandska verzija serije, po kojoj se i snimaju “Žene...”, ali nisam želela da je gledam. Kod nas su prilike drugačije. Ovakva Čarna tamo verovatno ne bi postojala. Nezgodno je i to što je svaku sezonu režirao drugi reditelj. Koliko god oni bili profesionalci, to menja likove. U svakoj od nas četiri primećujem promenu. Tako će i četvrta sezona zavisiti od reditelja.

Šta bi volela da ti se dogodi u ovoj životnoj dekadi?
- Pre nego što sam se udala mislila sam da su udaja i dete daleko od mene. Zato ne pravim dugoročne planove. Jedino bih volela da prestanem da stalno jurim.

Na pitanje čemu će učiti sina Jakšu, Anđelka odgovara:
- Želela sam da sednem i smislim kako bi to trebalo da izgleda, ali sam shvatila da moraš da posmatraš dete i u skladu sa tim da se i ti razvijaš. Ja sam kao mala do konkretnih stvari volela da dođem sama, iako sam osećala da u roditeljima imam podršku. Bila sam uporna i istrajna. Kopala sam da dođem do cilja. Volela bih da i on sutra spozna ukus samostalnog uspeha.

Izvor: Novosti

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: andjelka prpić