Anđelina Džoli: Smrt majke utiče na dalji pravac karijere

Anđelina Džoli: Smrt majke utiče na dalji pravac karijere

Autor: | 15/02/2015

0

Još krajem prošle godina Anđelina Džoli je u jednom intervjuu najavila da uskoro prestaje da se bavi glumom i rekla da se nikada nije osećala ugodno kao glumica, kao i da nikad nije volela da bude ispred kamere.

Dodala je i da je u svoju odluku apsolutno sigurna i da želi što više da se posveti režiranju jer je to mnogo više raduje. Iako ovo nije bio prvi put da je slavna glumica najavila prestanak bavljenja glumom, čini se da je ovaj put mislila ozbiljno, a u nedavnom intervjuu za francuski magazin "Dandy" otkrila je i stvarne razloge koji stoje iza njene odluke.

Iako se nagađalo da je u pitanju odluka da se više posveti porodici ili da možda želi da se bavi isključivo režiranjem, Džolijeva je ovaj put izjavila da se radi o razlozima lične prirode.

- Otkad je umrla moja majka shvatila sam da je ono što sam zapravo našla u svetu glume ustvari bilo povezano s njenom željom da i sama bude glumica i njenom srećom koju je osećala kada bi mene videla na ekranu. Tako da, otkad je ona umrla, stvari više nisu iste - rekla je Anđelina i dodala da više ne želi da bude ispred kamere, u centru pažnje, već da joj sve više pričinjava zadovoljstvo da bude iza kamera.

Autor: Life Content

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin