Monika Beluči: Za lepotu je najvažnije kako se osećate

Monika Beluči: Za lepotu je najvažnije kako se osećate

Autor: | 22/02/2015

0

Monika Beluči krajem prošle godine zvanično je postala najstarija Bond devojka, nakon što je najavljena sledeća avantura slavnog špijuna, nazvana "Spectre".

Lepa Italijanka sada je progovorila o ulozi zbog koje poslednja dva meseca privlači medijsku pažnju, a kako kaže, ulogu nije dobila zbog svoje impresivne biografije, pa čak ni zbog neverovatnog izgleda. Naime, dobila ju je zbog svojih godina.

- Moja prva pomisao kada sam saznala da sam dobila ulogu, bila je: "Pa kako ja mogu da budem Bondova devojka kad imam 50 godina?" Međutim, uskoro sam saznala o čemu se tačno radi. Producent filma Sem Mendes rekao mi je kako po prvi put u filmu želi da vidi ženu koja ima isto godina kao i glumac koji glumi Bonda - otkrila je slavna lepotica.

Glumica je u intervjuu za Daily Mail takođe otkrila i sa kakvim se ljubavnim problemima susreću zrelije žene.

- Mnoge pedesetogodišnjakinje su muškarcima nevidljive, ali ne mora da bude tako. Uvek treba uzeti u obzir da je ono kako zračite zapravo projekcija onog što nosite u sebi. Kada otputujem u Brazil, na ulicama vidim žene koje nisu nimalo mršave, ali plešu tako ženstveno i senzualno zbog čega izgledaju prelepo. U Evropi su žene jako zatvorene i mnoge se boje da se otvore na takav način. Senzualnost i osećaj slobode tih Brazilki ne dolaze iz savršenstava njihovih tela, već iz njihove unutrašnjosti. Nije bitno kako izgledate, već kako se osećate.

Autor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: monika beluči