Stefano Gabana voli srpski magazin "Hello!"

Stefano Gabana voli srpski magazin "Hello!"

Autor: | 09/03/2015

0

Čuveni italijanski dizajner Stefano Gabana, iz modnog dvojca "Dolce&Gabbana", danas je na svoj zvanični Instagram profil postavio rubriku Nedelja mode u Milanu iz aktuelnog broja srpskog magazina "Hello!". Ovim gestom modni mag pokazao je da prati rad srpskog izdanja magazina "Hello! i da mu se dopada modna rubrika koju je osmislio jedan od urednika našeg magazina - Nikola Golubović, a u kojoj dominira fotografija nedavno održane revije brenda "Dolce&Gabbana" na okončanoj Nedelji mode u Milanu.
Inače, "Dolce&Gabbana" je na milanskoj Nedelji mode fokus stavio na ženu i njenu najvažniju ulogu - majke. Reviju je obeležio deo koji je posvećen majkama pod nazivom "Viva la mama", a pistom je prošetala i trudna manekenka Bjanka Balti. Njeno pojavljivanje publika je dočekala burnim aplauzom. Modeli na reviji bila su i deca i bebe koje su manekenke nosile u naručju.

Kako izgleda rubrika koja je oduševila čuvenog Italijana možete pogledati u novom broju magazina "Hello!" koji je od danas u prodaji!

Autor: Life Content
Foto: Stefano Gabbana / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Stefano Gabana