Poznati muškarci ulepšali damama Dan žena u Stadionu

Poznati muškarci ulepšali damama Dan žena u Stadionu

Autor: | 09/03/2015

0

Voditelji Mašan Lekić, Ivan Golušin, Nemanja Velikić, Filip Ivanjac i pevač Filip Mitrović podelili su svim pripadnicama nežnijeg pola crvene ruže na manifestaciji u Stadion Shopping centru.


Iako je na proslavu Dana žena u Stadionu stigao pravo sa snimanja, voditelj TV Pink Ivan Golušin, kao pravi džentlmen, sa uživanjem je darivao pripadnice nežnijeg pola, poželevši im da budu uvek nasmejane. Njegov kolega iz emisije "City" Filip Ivanjac potrudio se da i svaka devojčica dobije crvenu ružu u znak pažnje, a dolazak autora popularne emisije "Dosije" na TV Prva Mašana Lekića izazvao je pravo oduševljenje pa je usledilo fotografisanje sa brojnim obožavateljkama. Među poznatim muškarcima koji su podržali manifestaciju u Stadionu bio je i voditelj Pinka Nemanja Velikić koji je damama dao korisne savete o održavanju zdravlja, dok je pevač Filip Mitrović strpljivo potpisivao autograme najmlađim posetiocima.


Bivša košarkašica i manekenka Nataša Vukoje upoznala je sve zainteresovane sa rekonekcijom kao metodom alternativnog lečenja, a dizajnerka Jelena Đorđević Popović, koja je ujedno urednica i voditeljka emisije "Srbija na vezi" na RTS-u, predstavila je oslikavanje kožnih predmeta kojim se uspešno bavi dugi niz godina.


Tokom čitavog dana, dame su u Stadionu imale priliku da uživaju u besplatnim Alchemy beauty tretmanima, uslugama Dramatics frizera, astrologa Bogdanke Bobe Zlatar, kristaloterapueta Jelene Popović i tarot majstora Marka Nektana, kreativnoj radionici za pravljenje Bio Idea sapuna, kao i degustaciji vina Di Luna Sangria.


Predstavnici Komiteta za međunarodnu saradnju studenata medicine (IFMSA-Serbia) edukovali su posetioce o pravima žena, a svi zainteresovani bili su u prilici da podrže akciju "Potpisujem" i potpišu razglednice u vezi sa zahtevima za usaglašavanje domaćih zakona i strategija sa Konvencijom Saveta Evrope o sprečavanju i borbi protiv nasilja prema ženama i nasilja u porodici.




Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin