Suzana Mančić progovorila o tretmanu koji je zaintrigirao javnost

Suzana Mančić progovorila o tretmanu koji je zaintrigirao javnost

Autor: | 13/03/2015

0

Proslavljena jugoslovenska loto devojka Suzana Mančić zaintrigirala je javnost pričom o "orošavanju vagine". Za RTL Televiziju pojasnila je šta tačno znači taj pojam.
- Vaginalno orošavanje je staroslovenska metoda koju su naše babe koristile. To je ispiranje lekovitom vodom - pojasnila je Suzana Mančić.
Cilj joj je bio, tvrdi, da upozori na balkanski odnos prema ženama.
- Toliko smo zatrpani reklamama za poboljšanje potencije, sve je podređeno muškarcima i muškom svetu, a mi žene bi, verovatno, trebalo da budemo nevine do kraja života - dodala je.
Stare metode pomlađivanja nisu jedini tretmani kojima se Suzana podvrgnula. Bilo je tu još tretmana.
- Ja sam u ranoj mladosti operisala nos. Sada kad pogledam, pitam se zašto sam ga operisala, bio je lep. Ali dobro. Imam implantante već skoro trideset godina i neću ih menjati jer su dobri i korigovala sam donje podočnjake - iskreno je odgovorila.
Ističe, međutim, da nijedan od tih tretmana ne bi imao rezultata da nema onog osnovnog - seksepila. Što se Suzane tiče, njega svaka žena mora da bude svesna.
- Seks simbol nisu ni velike grudi, ni usta. Seksepil je nešto što žena nosi u sebi, možda i nesvesno. Ja svog seksepila i lepote nisam bila svesna kad sam bila mlada - priznala je.

Izvor: jutarnji.hr

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Suzana Mančić