Žan - Klod Van Dam: Krah petog braka

Žan - Klod Van Dam: Krah petog braka

Autor: | 23/03/2015

0

Zvezda brojnih akcionih filmova Žan-Klod Van Dam nema mnogo sreće u ljubavi - njegova supruga Gledis predala je zahtev za razvod braka navodeći kao razlog nepomirljive razlike u karakteru.
Četrdesetčetvorogodišnjem Belgijancu biće to peti razvod. Naime, Žan-Klod i Gledis prvi put su se venčali 1987. i bili u braku do 1992. godine, a pomirili su se i ponovno sklopili bračnu zajednicu sedam godina kasnije.
Par je tokom braka dobio dvoje dece - sina Kristofera (27) i kćerku Bjanku. S bivšom suprugom Darsi Lapjer holivudski superstar ima i naslednika Nikolasa.
Inače, Žan-Klod čak pet puta izgovorio je sudbonosno "da" - od 1980. do 1984. godine bio je oženjen Marijom Rodrigez, zatim je tri meseca proveo u braku s Sintijom Derderijan, a od 1987. do 1992. u prvom braku s Gledis. Dve godine posle razvoda venčao se s Darsi, s kojom je navodno imao aferu dok je još bio oženjen s Gledis, a par se razveo posle tri godine turbulentnog braka, da bi se Žan-Klod ponovno vratio svojoj voljenoj Gledis koja ga sada ostavlja.

Autor: Life Content
Foto: Guliver / Getty Images

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti