Janko Tipsarević dirljivom porukom obeležio povratak u igru

Janko Tipsarević dirljivom porukom obeležio povratak u igru

Autor: | 28/03/2015

0

Naš poznati teniser Janko Tipsarević je veoma emotivnom porukom obeležio povratak na teniski teren. Na svom Instagtam profilu postavio je fotografije na kojima se vide rane od intervencija koje je imao na peti zbog benignog tumora koji ga je posle povrede pete mučio od početka 2013 godine.

Teniser nije igrao tenis godinu i po dana, a za to vreme se podvrgao lečenjem laserima, fizikalnim terapijama, zračenjima, injekcijama kortikosteroida, homeopatskim injekcijama... Janko je zahvalio svom prijatelju teniseru Novaku Đokoviću na pomoći u povrataku na teren, iako njih dvojica nisu uspeli da se plasiraju u drugo kolo u konkurenciji dublova na mastersu u Majamiju pošto su na startu izgubili od Šveđanina Roberta Lindšteda i Austrijanca Jirgena Melcera u tri seta - 6:4, 3:6, 10:7,

- Dobra utakmica danas... Posle svega što se desilo osećam se blagoslovenim što mogu ponovo da igram tenis... Hvala za svu podršku i svaka čast Novaku Đokoviću jer se poneo kao pravi „bos”, što i jeste - napisao je uz ove fotografije Janko Tipsarević.

Autor: Life Content

Foto: Janko Tipsarević / Instagram

 

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin

Najnovije vesti