Kejt Blanšet: Ponosna na sinove koji su prihvatili usvojenu sestru

Kejt Blanšet: Ponosna na sinove koji su prihvatili usvojenu sestru

Autor: | 31/03/2015

0


Holivudska glumica Kejt Blanšet i njen suprug, reditelj Endru Apton nedavno su usvojili devojčicu kojoj su dali ime Idit Vivijan Patricija. Oskarovka i njen muž već imaju tri sina - trinaestogodišnjeg Dešijela, desetogodišnjeg Romana i šestogodišnjeg Ignatijusa, koji su se najviše obradovali prinovi i ženskom društvu u kući.
- Neverovatno je gledati ih. Odlično su je prihvatili. Stvarno sam ponosna na njih - izjavila je četrdesetpetogodišnja Australijanka.
Dobitnica dva Oskara i reditelj usvojili su devojčicu početkom marta.
- Nismo usvojili dete jer smo želeli kćerku. Tako se poklopilo i mi smo zbog toga srećni. Ali jednako srećni bismo bili i da smo ponovno dobili sina. Mnogo je dece kojima je potrebna porodica i usvajanje nije za dizajniranje porodice po vlastitim željama - izjavila je.


- Kada sam bila mala, maštala sam o tome da imam kćerku, ali sada sam se navikla na moje dečake i ne bih ih menjala ni za šta na svetu. Oni su moje najveće blago. Mada, ako ponovo ostanem u drugom stanju, volela bih da to bude devojčica, da imam sa kim da porazgovaram i o nekim ženskim temama - izjavila je svojevremeno Kejt, a s obzirom na to da više nije mogla da zatrudni, par je odlučio da usvoji dete.
Glumica i reditelj venčali su se 1997. godine, a detalje iz privatnog života retko otkrivaju, tako da su pojedinosti koje se tiču usvajanja zadržali za sebe, a sa javnošću su podelili samo informaciju o proširenju porodice. Trojica sinova koje imaju, njihova su biološka deca, a budući da su žarko želeli još naslednika, odlučili su da četvrto dete usvoje.

Autor: Life Content

Foto: Guliver / Splash

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: kejt blanšet

Pročitajte još

Najnovije vesti