Tijana Bogićević: Nadam se da ćemo sledeće godine napraviti svadbu i u Srbiji

Tijana Bogićević: Nadam se da ćemo sledeće godine napraviti svadbu i u Srbiji

Autor: | 07/04/2015

0

Pevačica Tijana Bogićević udala se za kolegu iz Amerike Marka Robertsona, sa kojim je bila u vezi godinu dana. Poznata Novosađanka i njen partner organizovali su venčanje u Bostonu, a pošto je izgovorila sudbonosno „da“, ona planira da nastavi život u Sjedinjenim Državama.
- Sa Markom sam se upoznala 2006. godine kada je gostovao na albumu Vlada Georgieva, dok sam ja tada bila stalni član njegovog benda. Nastavili smo kontakt preko društvenih mreža, a pre godinu dana počeli smo intenzivnije da se čujemo. On je ubrzo došao kod mene u Srbiju, pa ja kod njega u Ameriku, a venčali smo se na prvu godišnjicu veze - počinje priču Tijana.

- Želeli smo da naše venčanje bude u velikoj kući, gde će biti smešteni svi gosti i ispunili smo sebi želju. Imali smo tridesetak zvanica, a pošto moji roditelji i najbliži prijatelji zbog komplikovane procedure oko dobijanja viza nisu mogli da budu sa nama, organizovali smo im direktan prenos slavlja preko Jutjuba. Nadam se da ćemo sledeće godine napraviti svadbu i u Srbiji. Planiram da život nastavim u Americi jer smatram da ću se ja bolje snaći tamo nego Mark u Srbiji - zaključuje Bogićevićeva, koja ističe da je nju i njenog supruga spojila muzika i da su oboje umetničke duše.

Tekst: Ivana Nikolić; Life Content
Foto: Tijana Bogićević / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još